Ana sayfa Dizi Haberleri Keşke final olmasa dedirten dizilerden birisi de Gülcemal!

Keşke final olmasa dedirten dizilerden birisi de Gülcemal!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülcümel dizisinin devam etmesini isteyen dizi hayranları, geçtiğimiz hafta sosyal medyaya yansıyan dizinin final çekimlerinin tamamlandığı yönündeki bilgiler ile çok üzülmüştü. Bazı haftalar yayınlanmaması ile de Gülcemal dizisi uzun aralar vermiş ve izleyici sadakati de bu durumdan kötü etkilenmişti.

Gülcemal dizisinin 12. yeni bölümü 6 Temmuz Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. 13 Temmuz akşamı da dizinin final bölümünün yayınlanması bekleniyor. Melis Sezen ile Murat Ünalmış ikilisini bir araya getiren Gülcemal dizisinin finale doğru yürümesi birçok dizi hayranının kabul etmediği bir durum. Zira dizinin hikayesi ve oyuncuların performansları bakımından ikinci sezonda da devam etmesi gereken bir dizi olarak görülüyordu.

Keşke final olmasa dedirten dizilerden birisi de Gülcemal! 7

Fox TV’nin reytinglerin beklenenden düşük olması nedeniyle final yapmak istemesi de daha önceki stratejisi ile uyumlu gözüküyor. Hatta kanal yetkililerinin Gülcemal projesine fazladan süre vermesi ve izleyicilerin tepkisini biraz azaltmaya çalışması da gösterdikleri hassasiyetin bir yansıması olarak değerlendirilebilir.

Özellikle yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının büyük bir heyecan duyduğu dizinin, sosyal medyada güçlü bir etkileşim yaratmış olması da 13. bölüme kadar sürmesinde etkili olmuş gibi gözüküyor.

Gülcemal dizisinin 12. bölümünde neler yaşanacağı da merak konusu oldu. İşte 6 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 12. bölümden detaylar:

Mustafa, Pehlivan ile ilgili gerçekleri öğrenmek hem Deva’yı hem Gülcemal’i derinden sarsar. Büyük kararların arifesinde olan Deva evi terk eder. Gülcemal de gitmesine izin verir. Ancak Gara’nın Deva’nın annesi olduğunu öğrenmek Gülcemal’i adeta yıkar.

Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını bilen Gülcemal yeni bir hayat planı yapar. Mert’i hayatlarından çıkarmak isteyen Gülcemal’e bir darbede kardeşi Gülendam’dan gelir. Her şeye rağmen Deva’dan vazgeçemeyen Gülcemal kendini onun kapısında bulur.

Ancak o gecenin sabahında Gülcemal her şeyini kaybetmiş bir adamdır artık. Yapayalnızdır. Ve herkesi şok edecek o kararı verir. Yenilgiyi kabul etmiştir ve bir daha dönmemek üzere gidecektir.