Ana sayfa Sosyal Medya Kime niyet, kime kısmet! Can Yaman niyetlendi, Kerem Bürsin’e kısmet oldu!

Kime niyet, kime kısmet! Can Yaman niyetlendi, Kerem Bürsin’e kısmet oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde erkek oyuncular arasındaki büyük bir dizi ve popülerlik rekabeti bulunuyor. Yaz ekranına yansıyan 3 dizide 3 erkek başrol oyuncusu dikkatleri çekti. Furkan Andıç, Çatı Katı Aşk ile bu yarışta yer alıyor. Can Yaman, Bay Yanlış ile müthiş bir atak yaptı. Ancak kalpleri çalmayı başaran Sen Çal Kapımı dizisiyle Kerem Bürsin oldu…

3 romantik komedi dizisinin ekrandaki reyting yarışında Sen Çal Kapımı birinci, Bay Yanlış ikinci ve Çatı Katı Aşk da üçüncü durumda bulunuyor. Ancak işin sosyal medya yansımasına bakıldığında Bay Yanlış dizisi ile Can Yaman’ın diğer iki başrol oyuncusunu büyük bir farkla geride bıraktığı görülüyor.

Ancak sadece sosyal medya gücünün yeterli olmadığı bir kez daha ortaya döküldü. Reytingler ve izleyici ilgisi bu konuda belirleyici rol oynuyor. İşte bu noktada da Hande Erçel ile çok iyi bir ikili olan Kerem Bürsin, Can Yaman’dan daha önde görülüyor.

Kime niyet, kime kısmet! Can Yaman niyetlendi, Kerem Bürsin'e kısmet oldu! 8

Can Yaman’ın niyetlendiği yaz ekranının en başarılı dizi oyuncusu olma yolunda rakibi Kerem Bürsin’in öne çıktığı değerlendiriliyor.

Sen Çal Kapımı’nda Hande Erçel – Kerem Bürsin ikilisinin uyumu ve enerjilerinin, Can Yaman – Özge Gürel ikilisinden daha çok beğenildiği de ortada.

Akşam gazetesi yazarlarından Barış Kocaoğlu da dizi rekabetinde Can Yaman’ın Kerem Bürsin’in gerisinde kaldığını köşe yazısında yazdı.

Kime niyet, kime kısmet! Can Yaman niyetlendi, Kerem Bürsin'e kısmet oldu! 9

İşte o yazı: “Can Yaman çok popüler bir isim ama bana göre bu dizi rekabetinde bayrağı Kerem Bürsin’e kaptırdı.

Halkın tepkisine göre, çevremdekilerin görüşlerini ele alırsak herkes ‘Sen Çal Kapımı’ dizisini ‘Bay Yanlış’dan daha çok beğendi.

Dizinin reytinglerdeki başarısı da bunu gösteriyor zaten.

Hande Erçel ile güzel bir çift olmalarının da bunda etkisi oldukça fazla…

Eğer bu diziden ikili arasında aşk yaşanırsa hiç şaşırmam.”