Ana sayfa Sosyal Medya Kiminle gittiği ortaya çıktı! Hande Erçel’in Maldivler’deki son paylaşımı şok etti!

Kiminle gittiği ortaya çıktı! Hande Erçel’in Maldivler’deki son paylaşımı şok etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisi, 10 aydır neredeyse hiç ara vermeden devam etti. Dizinin geçtiğimiz hafta sezon finali yapmasının ardından Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in Maldivler’e gittikleri instagram paylaşımlarıyla öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl Haziran ayından beri yoğun bir çalışma temposu sürdüren iki oyuncunun, yeniden Haziran ayında yayınlanmaya başlayacak dizi öncesi enerji depolamak için tatile çıktıkları anlaşıldı.

Ancak aralarında sürekli olarak aşk dedikoduları çıkan, fakat bu söylentileri hep yalanlayan ikilinin Maldivler’de ortaya çıkması da herkesi şaşırttı.

Fakat bugün ortaya çıkan bir başka durum ise olayı bambaşka bir şekle çevirdi! Hande Erçel’in yaptığı paylaşımı görenler çok şaşırdı!

Erçel, ilk olarak Maldivler’de olduğunu aşağıdaki fotoğrafı ile göstermişti. Oyuncu, şapka ve bikinisiyle bir poz verirken, manzaradan da fotoğraflar paylaşmıştı.

blank

Hande Erçel’in paylaşımından sonra Kerem Bürsin de manzara pozuyla Maldivler’i konum olarak gösterince, ikilinin başbaşa tatile gittikleri magazin medyasında bir anda gündem oldu.

Oysa Erçel’in bugün yaptığı paylaşım her şeyi değiştirdi! Zira oyuncu, yeğeni Mavi ile bir fotoğraflarını paylaştı ve böylelikle ablası ve yeğeniyle Maldivler’e gittiği de öğrenilmiş oldu. Erçel böylece, dedikoduları da bir nebze olsun boşa çıkarmış oldu!

Bu arada paylaşıma Kerem Bürsin’in de beğeni yaptığı görülüyor…

İşte o paylaşım…

blank