Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor fandom iyi çalıştı, oyuncuların kalplerini ısıtan incelik hoş oldu!

Mucize Doktor fandom iyi çalıştı, oyuncuların kalplerini ısıtan incelik hoş oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Artık sosyal medya hayatın vazgeçilmezi ve dizi hayranları da bu platformları çok etkili bir şeklide kullanıyor. Sosyal medyada örgütlenen ve fandom olarak oyunculara ve dizilere destek sunan gençler, güzel çalışmalarla da gönülleri kazanıyor. Mucize Doktor dizisinde de bunun izleri görülüyor.

2. sezonu ile Fox TV ekranında devam etmekte olan Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez harikalar yaratırken; Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Zerrin Tekindor ve son olarak hikayeye dahil olan Serkan Keskin de etkileyici performanslar ortaya koyuyor. Dizi hayranları oyuncuların bu büyük emeğinden çok memnun ve onlara teşekkürlerini çeşitli hediyelerle sunuyor.

Mucize Doktor sevenlerinin oyunculara yolladıkları hediyeler de kalpleri ısıtmaya yetti. Dizi setine gelen hediyelerle poz veren ve duygularını aktaran oyuncuların yüzlerinden mutluluk akıyordu.

Taner Ölmez, kendisine gelen hediyeleri gösterdi ve “Çok Teşekkürler Mucize Doktor fandoma. Hediyeler ve çikolata için çok teşekkürler, sağ olun” diye konuştu.

Nazlı karakterine hayat veren Sinem Ünsal ise kendisine gelen kar küresini gösterdi ve ne kadar duygulandığı da kameraya yansıdı. Oyuncu yine sempatikliğini sergiledi ve müzik eşliğinde hayranlarına selam yolladı.

Gelen çikolataların tadına da mecburen baktığını belirten Sinem Ünsal, oldukça keyifliydi… Dizi oyuncularının set arkasındaki neşeli anlarını da aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.