Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’nun tavrına bakınca, yaptığı projeyle ne kadar gurur duyduğunu anlatıyor!

Afra Saraçoğlu’nun tavrına bakınca, yaptığı projeyle ne kadar gurur duyduğunu anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Afra Saraçoğu, son yılların en başarılı oyuncularından birisi olarak ön planda yer alıyor. Kadın ünlüler arasında kendisine güçlü bir yer edinen Saraçoğlu, başrollerin de en çok aranılan isimlerinden birisi konumunda.

Ünlü oyuncu, bu sezon Öğretmen isimli Fox TV dizisinde canlandırdığı Gizem karakteri ile biraz geri planda kalmış gibi görünse de, şimdi kendisini daha da öne çıkartacak bir proje ile geldi… Hayranların heyecanla bekledikleri Blu TV’nin yeni dizisi Yeşilçam başladı…

Yeşilçam dizisinin güçlü geçmişinin bir dizide hem de Çağan Irmak imzası ile buluşturulması çok anlamlı oldu. Pandemi döneminde dizi hayranlarına bir nebze umut olacak olan Yeşilçam emekçilerinin ve yıldızlarının büyük çabası ülkemizde hafızalardan silinmeyecek izler bıraktı.

Afra Saraçoğlu da çocukluğunu Yeşilçam filmleri ile geçiren bir isim… Her Türk vatandaşı gibi Yeşilçam’ın onun gönlünde de ayrı bir yeri var.

Yıllar önce izlediği Yeşilçam filmlerinin atmosferini yıllar sonra Blu TV’nin Yeşilçam dizisiyle hisseden Afra Saraçoğlu, yaptığı projeden büyük gurur duyuyor.

Oyuncunun bu grurunu ve aldığı keyfi aşağıdaki videoda görebilirsiniz. Saraçoğlu, “Hepimiz gibi ben de Yeşilçam sineması ile büyüdüm. O naifliği, kırılganlığı, o sadeliği, o doğallığı… O dönemde o dönemin insanları ile yaşamak isterdim. Aslında Yeşilçam dizisi de bir nebze olsa da bunu yaşamama vesile oldu diyebilirim” şeklinde konuştu.

Bugün BluTV platformunda başlayan Yeşilçam dizisi ile izleyicilerin de kendisi gibi Yeşilçam’ın atmosferini yaşayabileceğini ifada eden oyuncu, “Umarım siz de bizi izlerken bizimle aynı duyguları paylaşırsınız” ifadesini kullandı.