Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez setinde aşık olan Özgü Kaya – Burak Serdar Şanal çiftinden yeni dizi kararı!

Kimse Bilmez setinde aşık olan Özgü Kaya – Burak Serdar Şanal çiftinden yeni dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 2019 yılında yayınlanan Kimse Bilmez isimli dizinin setinde tanışan Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal’ın aşk yaşadıkları aylar sonra ortaya çıkmıştı. Dizinin Aralık ayında final yapmasından sonra çift aşklarını duyurmuştu. Ancak ilişkilerinin uzun zaman önce başladığı ve 2019 yılının yaz aylarında dizi setinde kimseye belli etmeden gizliden görüştükleri sonradan basına yansımıştı.

Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal, bir yıldan uzun süredir birlikteliklerini sürdürüyor ve mutlulukları ile de çevrelerine pozitif mesajlar veriyor. Alışveriş sırasında kameralar tarafından görüntülenin çift, evlenecekleri yönündeki iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Burak Serdar Şanal, “Şu an öyle bir şey yok. İşimizi, gücümüzü her şeyi oturtmaya çalışıyoruz” diye konuştu. İkili yeni projeler konusuyla ilgili soruyu da yanıtladı.

Şanal, pandemi sürecinde genellikle şehir dışı işler olduğuna değindi ve “Şehir dışına sıcak bakmıyorum” ifadesini kullandı. Özgü Kaya ise iş görüşmeleri yaptıklarını ama herkes gibi dikkat etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Pandemi döneminde evde uzun kaldıkları bu günlerde müzik çalışmaları yaptıkları ortaya çıkan çift, farklı bir yönelim içine girdi. Özgü Kaya, okulunu da okuduğunu belirterek, “Konservatuvardayım ama Serdar’ın da sesi güzel. Beraber müzik yapıyoruz” dedi.

Şanal ise evde yemeğe sardıklarını ve birlikte yemek de yaparak vakit geçirdiklerini söyledi.