Ana sayfa Dizi Haberleri Kimsesizler dizisinde hiçbir sorun yok, yayın günü bile belli!

Kimsesizler dizisinde hiçbir sorun yok, yayın günü bile belli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni sezon için hazırlıklarını bitirip, çekimlerini de bir süredir sürdürdüğü Medyapım imzalı Kimsesizler dizisi için geçen hafta büyük bir eleştiri dalgası yaşanmıştı.

RTÜK’ün de gelen şikayetler üzerine inceleme başlattığını açıklaması ile Kimsesizler dizisinin akıbeti konusunda soru işaretleri oluşmuştu.Sadece fragmandaki sert sözlerle yönelik izleyici şikayetleri değil, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün itirazları çerçevesinde de RTÜK’ün incelemesinin sonuçları merakla bekleniyor.

Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk’in başrollerini paylaştığı, daha henüz yayına başlamayan bir dizi hakkında bu şekilde yüksek perdeden eleştirilerin gelmesine rağmen, Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy, kendinden emin konuştu.

Dizinin sosyal hizmetler konusunda yanlış bir algıya sebep olabilecek nitelikler taşıyıp taşımadığı, ayrıca çocukların ruhsal gelişimine yönelik olumsuzluklar içerdiği eleştirilerinin gölgesinde Fatih Aksoy herhangi bir sıkıntı görmüyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre ünlü yapımcı, “Dizi izlendiğinde herkes biz de koruyucu aile olabilir miyiz diyecek. O yüzden hikâyede bir değişiklik yapmadık” açıklamasında bulundu.

Fox TV’nin Bay Yanlış dizisini yayından kaldırması sonrasında Kimsesizler dizisinin Cuma akşamları yayınlanacağı ortaya çıktı. 2 Ekim Cuma günü Bay Yanlış 14. final bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak. Bu durumda Kimsesizler dizisinin de 9 Ekim Cuma akşamı ilk bölümü ile yayında olması bekleniyor… Ancak ilk başlama tarihi henüz resmen açıklanmadı.