Ana sayfa Dizi Haberleri Kimsesizler dizisine Bizim Hikaye’den transfer var!

Kimsesizler dizisine Bizim Hikaye’den transfer var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Medyapım yeni sezonda yine önemli yapımları ekrana getirmeye hazırlanıyor. Bu dizilerden birisi de Fox TV için hazırlanmakta olan Kimsesizler dizisi.. Yavaş yavaş kadrosu netleşmekte olan dizi, bir yetimhane hikayesi olarak ifade ediliyor.

Yönetmenliğini Nadim Güç’in yaptığı dizinin şimdiye kadar 3 oyuncusu belli oldu. Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün başrollerde yer alan isimler oldu. Behzat Ç. ile izleyicinin aklında farklı bir yerde bulunan Erdal Beşikçioğlu’nun bu dizi için çok iyi bir seçim olduğu net.

Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün de en iyi çocuk oyuncular arasında bulunuyor. Diğer oyuncular hakkında henüz net bilgiler yok. Ancak senaryo yazarları belli oldu. Ebru Hacıoğlu ile Verda Pars dizinin hikayesini kaleme alıyor.

İkiliyi izleyiciler son 3 yılda 3 farklı diziden tanıyor. Son 3 yıldır birlikte çalışan ikili Ateşböceği isimli romantik komedi dizisini yazdı. Kalp Atışı’nda bazı bölümlerin senaryosunu yazan ikili, ayrıca Bizim Hikaye’yi son dönemde yazan isimlerdi…

Bizim Hikaye’nin önemli bir bölümünün hikayesini yazan ikili Kimsesizler dizisi için de yoğun bir çaba harcıyor. Ekibin çekimlere 20 Temmuz itibari ile başlaması bekleniyor.