Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti’nin Alev’ine herkes hayran olsa da Müjde Uzman için en güzel rolü bu değil!

Kızılcık Şerbeti’nin Alev’ine herkes hayran olsa da Müjde Uzman için en güzel rolü bu değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde birçok oyuncu Alev karakterine hayran. Özellikle Nursema karakterini canlandıran Ceren Yalazoğlu, Alev karakterini oynamayı çok arzu edeceğini söylemişti. Müjde Uzman ise rolünde gayet başarılı ve Alev karakteri dizinin en önemli kilit noktalarından birisi haline geldi.

Dizide Alev karakteri izleyicilerin yüzünü gülümseten, çok farklı bir kişilik. Müjde Uzman’ı bu role çok yakıştıran hayranları, son dönemde oyuncunun sürekli gündemde olmasından da memnun.

Oyuncu, süslenen ve güzel görünen kadın rollerini pek de o kadar sevmiyor. Aslında onun tercihi kendi karakterine yakın roller. Alev ise pek de bu klasmana giren bir rol değil.

Müjde Uzman, en severek yer aldığı diziler sorulduğu zaman 20 Dakika isimli dizisindeki rolünü bir türlü unutamadığını söyledi.. Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajında ünlü oyuncunun 20 Dakika dizisiyle ilgili sözleri dikkatleri çekti.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'ine herkes hayran olsa da Müjde Uzman için en güzel rolü bu değil! 8

Müjde Uzman, şöyle konuştu: “20 Dakika dizisindeki rolümü çok sevmiştim. Deri ceket, at kuyruğu, aksiyon, macera… Çünkü birazcık şey oluyor ya, topuklu ayakkabı giysin, güzel kadın olsun falan. O beni çok sıkıyor. Aslında öyle bir tip de değilim. Kendi karakterime yakın rolleri oynarken bir tık daha hoşuma gidiyor. Değişmeyi de çok seviyorum ama daha bir rahat ediyorum.”

Bu sözlerden de anlaşılıyor ki, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev karakteri aslında oyuncunun oynamayı en çok istediği tarzda bir rol değil.

Kiralık Aşk isimli dizide de rol alan Müjde Uzman, o dönemlere de gitti ve çok güzel anılarının olduğunu söyledi.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'ine herkes hayran olsa da Müjde Uzman için en güzel rolü bu değil! 9

Oyuncu, bu projeyle ilgili düşüncelerini şu sözlerle ortaya koydu:

“Kiralık Aşk’ta da müthiş eğlenmiştim. İş çok güzeldi, kıyafetler, insanlar çok güzeldi. O zamanlar parlak, ışıklar içinde hatırlıyorum. Anılarım da hep öyle. Hiç sevmediğim bir işte de oynamadım. Televizyona çıkayım, ben olayım diye düşünmüyorum. Daha keyifle, akılla, mantıkla yaklaştığım için işlere… Bütün işlerim benim bebeklerim. Aman niye oynadım dediğim bir şey yok.”