Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer dizisi yetmedi, Star TV’den bomba gibi bir dizi daha geliyor!

Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer dizisi yetmedi, Star TV’den bomba gibi bir dizi daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun tartışmasız en etkili dizi stratejilerinden birisini Star TV yürütüyor. Son yıllarda üstü üste birçok dizide başarısız sonuçlaralan kanal yetkilileri, önemli projelere imza atan OGM Pictures ile anlaşma yaptıktan sonra birbiri ardına etkili yapımlar ortaya koymaya başladı.

Kanal D ekranında 3. sezonu devam eden Camdaki Kız dışında OGM Pictures bu sezon sadece Star TV’ye çalışıyor… Önce Yalı Çapkını isimli dizi ile büyük başarı sağlandı. Reyting rekorları kıran dizisi 2022-2023 sezonunun en başarılı yapımı oldu. Ardından Çöp Adam isimli dizi ile iyi bir çıkış yakalayan Star TV, geçtiğimiz hafta da Ömer isimli yeni dram dizisini izleyicilerle buluşturdu. Bu üç projenin de gayet başarılı sonuçlar alması ile birlite Star TV’nin son yıllardaki izlenme oranlarında yaşana düşük oranlar bir anda sıçrama yaptı.

Star TV’deki Toprak ile Fidan isimli günlük dizinin de yapımcısı olan OGM Pictures’in dizi projeleri bununla sınırlı kalmayacak. Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ikilisinin başrolünde yer aldığı Ab-ı Hayat (ölümsüzlük suyu) dizisi için de ön hazırlıklar tamamlandı ve ekip sete çıkarak çalışmalara başladı.

Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer dizisi yetmedi, Star TV'den bomba gibi bir dizi daha geliyor! 8

OGM Pictures’in bir başka dizi projesi daha var. Uzun süredir konuşulan ama bir türlü senaryosu tam olarak bitirilemeyen Kral Kaybederse isimli dizinin de 2023 yılında Star TV ekranında yayınlanması bekleniyor.

Üst üste yeni dizilerle Star TV bu sezonun en iyi çıkış yapan kanalı olmayı başardı. Tabii ki bunu sağlayan önemli etken ise OGM Pictures’in kuruluşundan bu yana ortaya koyduğu birbiri ardına önemli dizi projelerinde elde edilen tecrübenin de katkısı büyük.

Onur Güvenatam’ın sahibi olduğu OGM Pictures 2019 yılında Atiye isimli Netflix dizisi ile başladığı süreç içinde; Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı gibi birbirinden etkili dizileri ortaya çıkardı. Şu anda devam etmeyen bu projeler ile büyük deneyim kazanan yapım firması, şimdilerde ekrandaki 5 dizisi ile sektörün en önemli firmalarından birisi olarak gözüküyor.

Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer dizisi yetmedi, Star TV'den bomba gibi bir dizi daha geliyor! 9

Ab-ı Hayat ve Kral Kaybederse dizileri de başlar ise OGM Pictures’in 1’i Kanal D’de ve 6’sı da Star TV’de olmak üzere toplam 7 dizi projesinin izleyicilerle 2023 yılında buluşmaya devam edeceğini söyleyebiliriz.