Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler ile parlayan Hazar Motan’a ikinci büyük dizi şansı geldi!

Kırgın Çiçekler ile parlayan Hazar Motan’a ikinci büyük dizi şansı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu Hazar Motan, genç yaşında çok önemli bir dizi fırsatı elde etti. 2015 ile 2018 yılları arasında yayınlanan Kırgın Çiçekler, oyuncu adına bulunmaz bir fırsattı.

2014’te ilk kez Diğer Yarım isimli dizide Esin karakteri ile dizi setlerine adım atan Hazar Motan, yetenekleri sayesinde Kırgın Çiçekler’de rol kapmayı başardı. Cemre karakterini de başarıyla canlandıran oyuncu, kısa sürede milyonlarca hayrana sahip oldu.

Hazar Motan sonrasında ise Can Kırıkları dizisinde kısa süre ekranda bulundu ama etkili bir başka dizide yer almadı. Oyuncu adına yeni fırsat Fox TV’den geldi…

Hazar Motan, Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosunda yer alıyor ve üçüncü bölümde de kendisini gösterecek. Fındık Hatçe karakterini canlandıran oyuncu için bu rol, Kırgın Çiçekler’den sonra gelen ikinci büyük dizi şansı olacak.

Kırgın Çiçekler ile parlayan Hazar Motan'a ikinci büyük dizi şansı geldi! 7

Her geçen hafta yükselen bir izleyici ilgisine sahip olan Kanunsuz Topraklar çok etkileyici bir hikaye ve görsellik sunuyor. Hazar Motan’ın karakterini de hayranları büyük bir merakla bekliyor.

Üçüncü bölümün fragmanına yeşil gözleri ile giren Hazar Motan, dizinin ilerleyen bölümlerinde daha fazla sahne alacak.

Instagram’da 2 milyon takipçiye ulaşan ve paylaşımları ile de ilgi gören Hazar Motan, kariyer yolculuğunda yeni dizi ile güçlü bir adım daha atmış olacak.