Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanunsuz Topraklar dizisi için yeni kararlar alındı!

Kanunsuz Topraklar dizisi için yeni kararlar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni sezon için en iddialı projesinin Kanunsuz Topraklar olacağı sezon öncesinde ifade ediliyordu. Ancak reytinglere bakılır ise dizi beklenen çok güçlü bir başlangıcı gerçekleştiremedi.

Büyük bir bütçe ile hazırlanan ve Çarşamba rekabetinde de birincilik kovalaması beklenen dizinin reytingleri ortalamanın biraz üzerinde yer alıyor. Her yeni bölümü ile daha fazla ilgi görmekte olan dizide Esra Bilgiç ve Uğur Güneş buluşması ise çok etkileyici oldu. Dizinin hikayesi ve çekim kalitesi için söylenebilecek bir söz yok. Her şey yerinde ve çok da kaliteli bir dizi olduğu net…

Zonguldak’ta bir maden patronu ile işçilerin hak mücadelesini ortaya koyan dizi, aynı zamanda Gülfem ile Davut karakterlerinin imkansız aşkını da gözler önüne serecek. Gold Film imzalı dizi için aylardır yapılan hazırlıklar, oyuncuların büyük heyecanı ne yazık ki izleyicilere tam olarak geçmedi.

Dizinin hikayesini hareketlendirmek adına yeni kararlar alındı. Usta yönetmen Faruk Teber’in muhteşem bir ortam hazırladığı görüntülere yansıyor. Aksesuarları, kıyafetleri, dekorları derken dizi 1939 yılının Türkiyesi’nden çok önemli detaylar sunuyor…

İzleyicilerden daha fazla ilgi görmeyi hak eden dizi için yeni karakterlerin hikayede yer alması kararı verildi. Bu nedenle de 3 yeni oyuncunun Kanunsuz Topraklar’ın kadrosuna katıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Hazar Motan, Özlem Tokaslan ve Beyti Engin yeni bölümlerde izleyicilerin karşısına farklı karakterler ile çıkacak.

Kanunsuz Topraklar dizisinin üçüncü bölümü 13 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak ve izleyiciler yeni karakterler ile tanışmaya başlayacak. Hazar Motan’ın yeşil gözleri de üçüncü bölüm fragmanına yansıdı.