Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler’in oyuncuları da izleyicileri de en çok etkileyen özelliği

Kırgın Çiçekler’in oyuncuları da izleyicileri de en çok etkileyen özelliği

tarafından ker_def

kırgınçiçekler11

İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ

Kızların yollarının yetimhanede kesişmesi size ne hissettirdi?
HAZAR MOTAN: Sevgiyi, fedakarlığı, yaşamlarını alakasız yerlerde geçiren insanların birbirlerini sevip anlayabileceğini hissettirdi. Benim canlandırdığım ‘Cemre’ karakteri kızların arasına sonradan girdi. Yaşadığı değişimi, zorlukları üzerinden atmasına yardımcı olanlar da yetimhanedeki dert ortaklarıydı. O iyi yürekli kızlar, ‘Cemre’nin yaşadığı travmayı atlatmasına yardımcı oldu.
ÇAĞLA IRMAK: Hepsinin farklı hikayeleri olmasına rağmen acıları aynı… Bu benim farklı insanların ortak acıları paylaşabileceğini anlamamı sağladı.
GÖKÇE AKYILDIZ: Bu dizide; bir araya gelmek zorunda kalan beş farklı kızın hikayesi var. Ama kesiştikleri noktalar aynı; yalnızlık, acı ve ayakta kalabilme savaşı… Bu da bana hayatta şükretmek için ne kadar çok nedenimin olduğunu gösteriyor.
BİRAN DAMLA YILMAZ: ‘Eylül’, yurda büyük bir acıyla geldi. Başta çekindi, alışmakta çok zorluk çekti. Fakat çok güzel bir aile oldular.
ALEYNA SOLAKER: ‘Meral’in dizideki hayali belli ama beni etkilemedi desem yalan olur. Çok güzel ve etkileyici bir senaryo… Zaten bizi izleyenlerin ortak özelliği; diziyi sevmeleri, hikayeye bağlanmaları ve en önemlisi bizleri sevmeleri… İşimizi severek yapıyoruz.