Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’da rol alan Sevda Erginci’nin psikolojisi iyi değil ama umudu çok yüksek!

Yasak Elma’da rol alan Sevda Erginci’nin psikolojisi iyi değil ama umudu çok yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Sevda Erginci ile Gökçe Akyıldız ikilisi bir araya gelerek yemek yedi ve gündemdeki deprem konusuyla ilgili kaygılarını anlattı. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem felaketi ve sonrasında bölgedeki artçı sarsıntılar ve yeni depremler ile 1 aylık süreçte Türkiye’de çok büyük acılar yaşandı. 46 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği, 110 binden fazla kişinin yaralandığı ve milyonlarca insanın hayatının bir anda değiştiği bu felaketin yaralarının sarılması için oyuncular da büyük emekler harcadı.

Deprem sonrası yardım faaliyetlerine katılan Sevda Erginci, “Herkes kadar keyifsiz ve üzgünüz biz de. Hiç kimse iyi değil ki yani. Elimizden geleni yaptık. Bireysel olarak bir sürü şey yapmaya çalıştık. Herkes yapıyor, inanılmaz” diyerek duygularını ifade etti.

Deprem nedeniyle kendisinin yakınlarından birisini kaybetmemiş olmasına rağmen, arkadaşları arasında yakınlarını kaybedenler olduğunu anlatan oyuncu, bir hayli üzgündü. Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisinin ilk iki sezonunda yer alan Erginci, aradan geçen yılların ardından altıncı sezonda yeniden ekibe dahil oldu. Yasak Elma’daki Zeynep rolüne devam eden oyuncu, set ekibinin deprem bölgesine gittiğini hatırlattı.

Bu nedenle Yasak Elma dizisinde de uzunca bir süre çalışma yapılmadı. Erginci, “Bir süre durduk, sonra yeniden başladık ama ikinci deprem olunca yeniden durduk. Şu anda sette değiliz, çalışmıyoruz. Her halde bir kaç gün sonra biz de herkes gibi dönmek zorunda kalacağız” diye konuştu.

Herkesin bu deprem sonrası moralinin çok bozulduğunu ifade eden oyuncu, İstanbul depreminin de beklendiğini ve bundan da çok korktuğunu anlattı.

Sevda Erginci, “Önlemleri almaya çalışıyoruz ama çok zor. İstanbul tamamıyle çok karmaşık bir yer. Ekonomik de bir kriz var tabii. İnsanlara da binaları kontrol edin, tahliye edin diyoruz ama insanlar ekonomileri yettikçe başka bir yere taşınabiliyorlar. Çok karmaşık. Umarım atlatırız bu günleri” açıklamasını yaptı.

Halkın yardım severliğini gördüğünü ve bir kez daha Türk halkına çok güvendiğini ifade eden oyuncu, herkesin elinden gelen her türlü desteği ortaya koyduğunu anlattı. Oyuncu, “Bu bana umut verdi. Çünkü biz böyle durumlarda kenetlenip, birbirimizi koruyoruz. Hala iyi insanlarız” dedi.

Gökçe Akyıldız da arkadaşı Sevda Erginci gibi aynı duyguları yaşadığını ifade etti.