Ana sayfa Dizi Haberleri Kirli Sepeti dizisi bu kadar etkili oyuncu kadrosu ile Pazar günlerinin uğursuzluğunu bozdu!

Kirli Sepeti dizisi bu kadar etkili oyuncu kadrosu ile Pazar günlerinin uğursuzluğunu bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kirli Sepeti dizisi Fox TV ekranında 3 bölüm ekrana geldi ve başarılı hikayenin yanı sıra, güçlü oyuncu kadrosuyla da çok dikkat çekiyor. Dizinin reytinglerinin ortalamanın üzerinde gerçekleşmesi de önemli bir başarı olarak dikkat çekiyor.

3. sezona başlayan ve tüm izleyici gruplarında çok yüksek reytingler alarak birinciliğini sürdüren Yargı dizisi çok geniş bir izleyici kitlesini kendisine çekiyor. Yine ilk 3 sezonu ile başarıdan başarıya koşan bir Teşkilat dizisi gerçeği de Pazar akşamlarının zorluğunu anlatıyor. Ancak bu zorlu günde ortalamanın üzerinde reytingler elde edebilmek konusunda Kirli Sepeti dizisinin 3 bölümde de bir istikrar ortaya koyması çok önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

Son 3 yıllık süreçte pazar akşamları rekabet için ekranlara çıkan birçok dizi oldu ama hiçbirisi uzun süre kalıcı olmayı başaramadı. İşte bu nedenle de Fox TV’nin Kirli Sepeti dizisiyle bu anlamda başarılı olabileceğini ortaya koyması dikkat çekici bir durum.

Yargı ve Teşkilat dizileri nedeniyle birçok yapımcının Pazar akşamları dizisinin yayınlanmasını istememe durumu da Kirli Sepeti’nin başarısı ile biraz törpülenecektir.

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Kirli Sepeti dizisi, bakalım Teşkilat dizisi 4. sezonu ile yepyeni bir hikaye ve oyuncu kadrosu ile ekrana döndüğünde aynı başarıyı tekrarlayabilecek mi?

Bu sorunun yanıtı yakında ortaya çıkacak ama görünen o ki Kirli Sepeti dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile geniş bir izleyici kitlesinin desteğini almayı başardı.