Ana sayfa Dizi Haberleri Kirli Sepeti dizisini ikinci sezonda tanımakta zorlanacaksınız!

Kirli Sepeti dizisini ikinci sezonda tanımakta zorlanacaksınız!

tarafından ker_def

Now televizyon kanalında pazar akşamları hem Teşkilat hem de Yargı gibi iki güçlü yapımın karşısında iyi bir sezon geçiren Kirli Sepeti projesi, önemli bir başarı kazandı.

İzleyicilerin hikayesini çok beğendiği ve güçlü oyuncu kadrosunu da hayranlıkla takip ettiği Kirli Sepeti dizisi için ikinci sezon hazırlıkları yoğun bir tempoda devam ediyor.

Senaryo grubu yeni bir hikaye disiplini üzerinde çalışmalar yürütürken, yapım ekibi de yenilenen hikayedeki yeni karakterler için oyuncu arayışı içine girdi.

Diziden ayrılan isimler olduğu gibi, yeni ünlü isimlerin de hikayeye katılması bekleniyor. İşte bu nedenle de büyük bir değişim yaşanacağı, dizinin sadık takipçilerinin ikinci sezonda projeyi tanımakta zorlanacakları anlaşılıyor.

Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun dizinin üç kadın şilahşörü olarak rollerinin hakkını vermeye ikinci sezonda da devam edecekler.

Songül, Hayriye ve Medine karakterlerinin etrafında gelişen olayları çemberine yeni karakterler dahil olacak ve bu isimlerden birisi olarak Pelin Karahan’ın ismi basına yansıdı.

Zengin ailelerin hikayeye katılması ile birlikte ikinci sezonda Kirli Sepeti dizisinin görsel zenginliği de baştan çıkarıcı olacak gibi gözüküyor.

Meyra karakteri ile izleyeceğimiz Pelin Karahan’ın yanı sıra yeni karakterler için ünlü isimler ile görüşmelerin sürdüğüne yönelik bilgiler geliyor.

Kirli Sepeti dizisi ikinci sezonda bambaşka bir görüntü ve hikaye disiplini ile izleyicilerini fazlasıyla şaşırtacak.