Ana sayfa Sosyal Medya Ulvi Kahyaoğlu için Yargı dizisi, Benim Adım Melek’ten sonra ikinci büyük şans oldu!

Ulvi Kahyaoğlu için Yargı dizisi, Benim Adım Melek’ten sonra ikinci büyük şans oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ulvi Kahyaoğlu’nun birçok dizi hayranı 2 sezon süren dram dizisi Benim Adım Melek’ten hatırlayacaktır. 1995 yılında İzmir’de dünyaya gelen genç oyuncu, 2018 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Benim Adım Melek dizisi projesinde 2019 ve 2021 yılları arasında 66 bölüm izleyicilerin karşısına geçen Ulvi Kayhaoğlu, canlandırdığı Kerem karakteri ile önemli bir iz bıraktı. Rabia Soytürk ile Mustafa Mert Koç ile birlikte dizinin en önemli çıkış yapan genç isimleri arasında Ulvi Kahyaoğlu da vardı.

Sonraki süreçte yapımcıların daha çok dikkatini çeken oyuncu Elbet Bir Gün ve Tozluyaka isimli dizi projelerinde de başarıyla rol aldı. Şimdi ise Yargı dizisinde Efe karakteri ile yer alan oyuncu, dizinin 3. sezonundaki en etkili isimlerden birisi olmaya doğru adım adım ilerliyor.

Yeteneklerini ortaya koyma konusunda gayet başarılı işlere imza atmasının ardından Yargı dizisinin genç oyuncu için çok daha geniş kitlelere kendisini gösterme fırsatı olduğunu belirtelim.

Savcı Efe karakteri de dizinin hikayesine büyük renk kattı. İzleyicilerin böyle kritik bir karakteri canlandırması konusunda Ulvi Kahyaoğlu’nun çok doğru bir seçim olduğuna yönelik olarak birçok paylaşımını sosyal medyada bulabilirsiniz.

Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz karakterine hayran olan genç savcı, onun mesleki tecrübelerinden de faydalanmayı ihmal etmiyor.

Savcı Efe, mesleğine tutkuyla bağlı ve bunun altında da geçmişte tanık olduğu haksızlıklar yatıyor.

Ulvi Kahyaoğlu’nun Yargı dizisiyle kariyerinde çok önemli bir öne çıkma fırsatı yakalamasının yanı sıra, rol için iyi bir seçim olduğu gerçeğini de ifade etmek gerekiyor.