Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda büyük bir misyon yüklendi; ‘bu kadar da cahillik olmaz’ dedirtecek

Kırmızı Oda büyük bir misyon yüklendi; ‘bu kadar da cahillik olmaz’ dedirtecek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cahilliğin özeti Kırmızı Oda dizisinde gün yüzüne çıkıyor! Kırmızı Oda dizisi öyle bir misyon yüklendi ki, şimdiye kadar hiçbir yapım bu kadar ileri gitmemişti. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı tv8 dizisinde kadın cinayetlerine yönelik olarak çok güçlü bir mesaj var.

23 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan 8. yeni bölümde Celil Nalçakan’ın canlandıracağı Garip karakterinin sözleri ve Doktor Hanımın yanıtı olay olacak… Tutkunu olduğu genç kadın tarafından terk edilen Garip’in onu öldürmek üzereyken Doktor Hanımın karşısında kendisini bulması, sözleri ve davranışları herkesi şoke edecek.

Doktor Hanım ise kadın cinayetlerine yönelik olarak verdiği mesaj ile toplumsal bilinci yükseltmeye çaba harcayacak. Cahilliğin özetinin gün yüzüne çıkacağı bir bölümü izleyeceksiniz.

8. bölümden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Doktor hanım ile Galip’in konuşmasındaki sözler akıllara yazılacak cinsten…

Doktor Hanım: Her terk edilen insan, onu terk edeni öldürmeye kalksa dünya nüfusu yarıya inerdi.

Garip: Aldatılan erkekler öldürüp temizliyor namusunu.

Doktor Hanım: Yani adam öldürenler namuslu, öldürmeyenler namussuz, öyle mi? O zaman cezaevinde yatan insanların hepsi namuslu insanlar, dışarıda gezenlerde de iş yok. Bir insanı öldürmenin hiçbir haklı sebebi olamaz.

İşte Kırmızı Oda 8. bölüm ön izleme görüntüleri:

8. Bölüm Özeti:

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde, piyangoyu tutturunca hayatı değişen Salih (Canberk Gültekin) bu kez Doktor Hanım’ın karşısına çok farklı bir halde çıkıyor ve arkadaşı Garip’i (Celil Nalçakan) kliniğe getiriyor. Doktor Hanım, tutkunu olduğu genç kadın tarafından terk edilen Garip’i bir çılgınlık yapmaması için ikna etmeye çalışıyor. Küçük Osman annesinin ölümünü kabullenirken; Doktor Piraye, Akif’in (Deniz Hamzaoğlu) kontrol arzusunun ailevi çatışmalardan kaynaklandığını tespit ediyor. Alya (Melisa Sözen) ise ailesindeki değişimi ve anne babasıyla geçirdiği İstanbul günlerini anlatıyor.