Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizi ekibinin enerjisi yüksek, yurt dışı başarıları gurur verici!

Kardeşlerim dizi ekibinin enerjisi yüksek, yurt dışı başarıları gurur verici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin genç oyuncularına yeni isimler eklendi ve proje tüm hızıyla yoluna devam ediyor. Dördüncü sezona 9 Eylül Cumartesi akşamı başlayan ve iyi reytingler almaya devam eden dizinin başrollerinden Onur Seyit Yaran’ın projeye veda etmesi ise hayranları bir hayli üzdü.

Özellikle de Doruk ve Asiye karakterleri için diziyi izleyenler büyük bir şok yaşadı. Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Asiye karakterinin hikaye içinde düştüğü durum da sosyal medyada sürekli gündem olmaya devam ediyor.

Su Burcu Yazgı Çoşkun, ekibe yeni katılan isimler ile çok kalabalık bir grup olduklarının altını çizdi ve “Aile gibi olduk artık” diye konuştu.

Dizide canlandırdığı Akif karakteri ile hikayenin kilit noktasında bulunun ve genç oyunculara da yol gösterici olan Celil Nalçakan, kalabalık bir ekip olduklarının altını çizdi.

Usta oyuncu, “Birbirimizi ayırt etmeden seven bir ekibiz” ifadesini kullandı.

Kardeşlerim dizisinde Berk karakterini canlandıran Recep Usta, ekip olarak enerjilerinin hiç düşmediğine değindi.

Dizide Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy hem Türkiye’de hem de dünya çapında projenin başarısından bahsetti.

Oyuncu, “Hem Türkiye’de aldığımız reytinglerle beraber, Arjantin’de gün birincisiyiz, İspanya’da reytinglerimiz çok yüksek. Kuzey Amerika’ya da girmiş vaziyetteyiz. Bu muhteşem bir şey. Bence bütün dinamikler buluştu. Altın harflerle yazdığımız bir diziye sahibiz” diye konuştu.