Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi bir rekor kırdı ama hiç de iyi olmadı!

Kırmızı Oda dizisi bir rekor kırdı ama hiç de iyi olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, ilk sezon büyük başarılar kazandı. Çok iyi reytingler elde eden dizi bunu konuk oyuncuların güçlü karakter sunumlarına ve hikayelerin gücüne borçluydu… İkinci sezonda da yeniden ekrana gelen dizinin geçen sezona göre daha düşük ilgi gördüğünü ama yine milyonları ekrana taşıdığını belirtelim.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun seanslarında dinlediği gerçek yaşam hikayelerinin senaryolaştırılması ile oluşturulan Kırmızı Oda dizisi şu anda tv8’in elinde olan tek dizi.. Kanal yönetimi de Cuma akşamları adeta tüm zamanı bu yapıma vermiş durumda…

Yapılan araştırma sonucunda özet ve yeni bölümler olmak üzere ekranda en uzun süre yer alma rekorunu Kırmızı Oda dizisi elde etti. Elbette ki bu çok da mantıklı ve alkışlanacak bir rekor değil…

Ekranlarda yayınlanan 26 dizinin durumunu sorgulayan Medya Takip Merkezi, Kırımız Oda dizisinin tam beş saat beş dakika ekranda kaldığını tespit etti.

19.20’de yayına başlayan dizinin tam beş saat beş dakika sürdüğünü biliyor musunuz? Bu araştırmada 10 dizinin üç saatin üzerinde yayında kaldığı görüldü.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizi ikinci sezonda yine çok etkili konuk oyuncularla yoluna devam ediyor. Birçok yeni isim için de önümüzdeki bölümler için görüşmeler sürdürülüyor.

Kırmızı Oda sezon sonuna kadar konuk oyuncu desteği ile Cuma rekabetinde ayakta kalması beklenen yapımların başında geliyor.