Ana sayfa Sosyal Medya Kanal 7’nin Emanet dizisi, Seni Çok Bekledim, Akıncı ve Payitaht Abdülhamid’i geçerek olay yaptı!

Kanal 7’nin Emanet dizisi, Seni Çok Bekledim, Akıncı ve Payitaht Abdülhamid’i geçerek olay yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Cuma akşamı reytinglerde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. AB ve ABC1 gruplarının hakimi dün akşam yine Kırmızı Oda dizisiydi… Totalde ise Arka Sokaklar birincilik kürsüsünde oturdu… Bu iki dizi artık izleyicileri Cuma akşamları sürükleyen yapımlar olarak görünüyor…

Ayrıca Ramo ve Son Yaz dizileri de iyi sonuçlar alarak yollarına emin adımlarla devam ettiklerini gösterdi. Bu iki dizinin de kemik bir izleyicisi var ve yapımların ortanın üstünde oranlarda gelen reytingleri de işlerin yolunda gittiğini anlatıyor.

Ancak 3 dizi var ki, bunların durumları çok büyük sıkıntıda. Sıkıntının boyutunu anlatmak için Kanal 7’nin hafta içi yayınladığı günlük dizi Emanet’in bu 3 diziyi de tüm kişiler kategorisinde geçtiğini belirtmek yeterli olacaktır.

Seni Çok Bekledim dizisi Star TV ekranında varlık gösteremiyor.9.bölümü dün akşam yayınlanan dizi çok düşük oranlar elde ederek yine hayal kırıklığı yarattı. Totalde 19. olabilen dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise günü 15. olarak tamamladı.

Akıncı dizisi de 12. bölümü ile ekrandaydı. Atv yapımı, gelecek bölüm değişecek ve bambaşka bir hale bürünecek. Artık akıncı dizisinin intikam odaklı bir dram dizisine dönüşeceğine şahit olacaksınız. Fantastik kahramanlık hikayesi ise 12. bölüm itibariyle son bulmuşa benziyor… Dizinin reytingleri de oldukça sıkıntılı. Totalde 17.olabilen dizi, AB’de günü 19. bitirdi ve ABC1’de de 18. sırada.

TRT1’in final yapacağı kesinleşen Payitaht Abdülhamid ise, 5. sezonunda gücünü iyice kaybetmeye başladı… AB grubunda yine de iyi olan dizi günü 9.sırada bitirdi. Tüm kişilerde 23. olan Payitaht Abdülhamid ABC1’de ise 16. durumda.

Emanet gibi ana akım kanallardan birisi olarak görülmeyen Kanal 7’de yayınlanan günlük bir dizinin Star TV, TRT1 ve Atv’nin büyük bütçelerle hazırlanan yapımlarını geçebiliyor olması, çok ilginç bir tablo oldu.