Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel şaşırtıyor! Demet Özdemir sıçradı! Ahsen Eroğlu’ndan atak! Ekranın en popüler kadınları bakın kimler?

Hande Erçel şaşırtıyor! Demet Özdemir sıçradı! Ahsen Eroğlu’ndan atak! Ekranın en popüler kadınları bakın kimler?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarındaki dizilerde yer alan kadın oyuncular arasında sosyal medyada bir yarış var ki heyecanlı bir şekilde sürüyor. Her ne kadar dizilerin reytinglerini belirlemekte sosyal medya baz alınmasa da etkilediği de kaçınılmaz bir durum! Sosyal medyada çok konuşulmak, dizilere dikkat çekmek için de önemli bir mecra artık.

Her hafta bir başka bölümle ekrana gelen pek çok yerli dizinin kadın oyuncuları arasında sosyal medyada kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Gelen ileti sayılarına bakılarak yapılan değerlendirmeler sonucunda ortaya çıkan sıralamalar bazı haftalar şaşırtıcı sonuçları da beraberinde getiriyor.

Ancak uzun süredir listenin değişmeyen bir ismi var; Hande Erçel! İstikrarlı duruşu ile yerini kimseye kaptırmıyor. Adba tarafından sosyal medya verileri ile oluşturulan haftanın ‘En Popüler Kadın Oyuncuları’ listesi 22-28 Şubat haftası için ortaya çıktı.

Her hafta ilk sırayı almasına alışıldı ama yine de zirveyi kimseye bırakmaması dikkat çekici. Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisiyle ekranlara geliyor oyuncu. Partneri Kerem Bürsin ile de sosyal medyanın gündeminden inmiyorlar.

2. sıranın sahibi ise genel olarak Demet Özdemir oluyor. Oyuncu, tv8’de yayınlanan ve başrolünü İbrahim Çelikkol ile paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gündemde. Son dönemde Oyuncu ve Müzisyen Oğuzhan Koç ile birlikteliği nedeniyle de konuşuluyor. Özdemir de sosyal medyada çok konuşulan b ir isim ve Hande Erçel’in ardından 2. sırada yer alıyor.

Fakat geçtiğimiz hafta oyuncu, 3. sıraya gerilemişti. Yerini Sefirin Kızı dizisinde oynamaya başlayan Tuba Büyüküstün’e kaptırmıştı. Listede önceki hafta bir sıra geriye düşen Demet Özdemir’in, geçen hafta ise yine 2. sıraya yerleştiği görülmekte.

Hande Erçel şaşırtıyor! Demet Özdemir sıçradı! Ahsen Eroğlu'ndan atak! Ekranın en popüler kadınları bakın kimler? 8

22-28 Şubat haftasında sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncuların 3. sırasında ise Ebru Şahin yer alıyor. Şahin’in bir önceki hafta 4. sırada olduğu görülmekte. 3. sıraya yükselen Hercai dizisinin oyuncusu Ebru Şahin’in Tuba Büyüküstün’ün önüne geçerek önemli bir atak yaptığı görülmekte.

Listenin 5. sırasındaki Ahsen Eroğlu da en büyük atağı yapanlardan birisi. Zira bir önceki tabloda oyuncu, 10. sıradaydı. Star TV’deki Menajerimi Ara dizisinin oyuncusu Eroğlu, hızla 5. sıraya yükselmiş..

Çukur’un oyuncusu Ece Yaşar’ın ise 6. sıradan 9. sıraya düştüğü görülüyor.  Ramo dizisinde rol alan Sibel Bilgiç de bir sıra gerileyerek 5. sıradan 6. sıraya düşmüş.

Show TV’nin Arıza dizisinin oyuncusu Ayça Ayşin Turan ise sırasını koruyor ve 7. sırada yer alıyor. Yine Show TV’nin Çukur dizisinin oyuncusu Damla Sönmez de 8. sırayı korumakta.

10. sıranın sahibi ise Show TV’nin Alev Alev dizisinin oyuncusu Dilan Çiçek Deniz. Bir önceki hafta listede yer alan Seni Çok Sevdim dizisinin oyuncusu İrem Helvacıoğlu ise yeni tabloda ilk 10’a giremiyor…

Hande Erçel şaşırtıyor! Demet Özdemir sıçradı! Ahsen Eroğlu'ndan atak! Ekranın en popüler kadınları bakın kimler? 9

Ekranın en popüler kadın oyuncuları belli oldu!

15-21 Şubat haftasında sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular: