Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisini Erkan Petekkaya bile kurtaramadı!

Kırmızı Oda dizisini Erkan Petekkaya bile kurtaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezonda yaşadığı önemli düşüş bir türlü durdurulamadı… Dizi için atılan son adım Sadi karakterinin geri getirilmesi oldu.

İlk sezonun sonlarında Sadi karakteri çok fazla öne çıkmış ve Erkan Petekkaya muhteşem oyunculuğu ile dizinin reytinglerinin yüksek çıkmasına katkı sunmuştu. Konuk oyuncu olarak geldiği dizide ilk sezonda 21 bölüm kalan usta oyuncu, ikinci sezon başladığında ise hikayede yoktu.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda’nın hikayesi zayıflamaya başladıkça çareler arandı… Senaristler etkili hikayeler ve tanınmış oyuncuların konuk alınması işe yaramayınca bu sefer yeniden Sadi karakterini devreye soktu.

Önceki hafta Kırmızı Oda dizisine katılan Erkan Petekkaya’nın da reytinglerin yükselmesini sağlayamadığını gözlemliyoruz. Cuma rekabetinde artık Kırmızı Oda dizisinin bu şekilde devam etmesi çok da mümkün görünmüyor.

Ayrıca gelen iddialar yapımcı OGM Pictures ile tv8’in patronu Acun Ilıcalı arasında yaşanan kriz nedeniyle Süslü Korkuluk isimli dizinin kanal değiştirdiğine işaret ediyor. Süslü Korkuluk’ta yaşanan bu sıkıntıların Kırmızı Oda dizisine da yansıması hiç zor olmayacaktır. Reytingler yükselmediği için tv8’in Kırmızı Oda dizisini daha ne kadar süre yayında tutacağı da bilinmez…

Dizinin 59. bölümü yayınlandı ve tüm kategorilerde de ortalamanın altında reytingler geldi. Tüm kişiler kategorisinde günü 16. sırada tamamlayan dizi, AB grubunda 7. olurken, ABC1’de ise 10. sırayı elde edebildi.