Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Azra’sı Gökçe Bahadır’ın sevgilisiyle aldığı sürpriz karar hayranlarını çok mutlu edecek!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Azra’sı Gökçe Bahadır’ın sevgilisiyle aldığı sürpriz karar hayranlarını çok mutlu edecek!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterine hayat veren Gökçe Bahardır, hem dizide üstlendiği boşanma avukatı hem de merhametli anne kimliğiyle izleyicinin gönlünde taht kuruyor.

Gökçe Bahadır için geçen yıl hem iş hem de aşk açısından çok başarılı geçti. Ekranda Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yeteneğini konuşturan oyuncu, dijital platformda yayınlanan Kulüp adlı dizideki performansıyla da seyirciye bir oyunculuk resitali sundu.

Gökçe Bahadır’ın aşk hayatını ise geçen yaz yer aldığı ve Eylül ayında lansmanı yapılan “1977 Sezenli Şarkılar” projesi değiştirdi. Güzel oyuncu şarkının çalışmaları sırasında kalbini projenin yaratıcısı Emir Ersoy’a kaptırdı. İkilinin ilişkileri proje çalışmaları birkaç arkadaş ortamı ve albüm lansmanı derken iyice alevlendi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Azra’sı Gökçe Bahadır’ın sevgilisiyle aldığı sürpriz karar hayranlarını çok mutlu edecek! 7

9 Kasım’da Gökçe Bahadır’ın 40. yaş gününü kutlayan çift, mutluluklarıyla dikkatleri üzerlerine çekti. Yeni yıl girer girmez ise Gökçe Bahadır – Emir Ersoy çift flaş bir karar alarak 25 Şubat’ta evleneceklerini sevenlerine ve hayranlarına duyurdu.

Alaçatı’da şirin bir butik otelde aşklarını taçlandıracak olan ikilinin nikahına ailelerinden ve yakın arkadaş çevresinden 50 kişi katılacak. Birbirlerinin aileleriyle henüz tanışmayan ikili önce ailelerle tanışacak.