Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinin özlü sözleri, yüreklere işliyor!

Kırmızı Oda dizisinin özlü sözleri, yüreklere işliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisi 5. yeni bölümüyle 2 Ekim Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Hikayeleri ile izleyicileri kedere sürükleyen, gözyaşı döktüren bir bölüm daha geliyor… Emre Kınay’ın konuk oyuncu olacağı yeni bölümde yine etkili sahneler bulacaksınız.

Cuma akşamlarının dizi denklemini değiştiren ve elde ettiği yüksek reytinglerle sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmayı garantileyen Kırmızı Oda’da Binnur Kaya da muhteşem performansı ile ekranda adeta devleşiyor…

Doktor hanımın öğütleri ve olaylara yaklaşım tarzları da izleyiciler için bulunmaz bir deneyim fırsatı yaratıyor. Dizideki özlü sözler de sosyal medyada sıklıkla yazılıyor, yüreklere işliyor.

Yeni bölümde de dikkat çeken sözler var:

“Mutluluğu en çok hak edenler, zamanında en büyük talihsizlikleri yaşayanlardır.”

“Hani ozanlar, şairler derler ya, ayrılık mı yoksa ölüm mü diye? Aldatılmanın içinde hepsi vardır, yani acının her türlüsü.”

Doktor hanımın bu sözleri ve hikayelerin gücüyle Kırmızı Oda dizisi yeni haftada da yüreklere işleyecek gibi duruyor. Melisa Sözen’in Alya karakterinin detaylarını da izleyiciler merakla bekliyor. İşte dizinin 5. bölüm 2. fragmanı: