Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırmızı Oda, Fatma ve Camdaki Kız dizileri Burcu Biricik’te derin izler bıraktı!

Kırmızı Oda, Fatma ve Camdaki Kız dizileri Burcu Biricik’te derin izler bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Biricik, son dönemde Camdaki Kız isimli Kanal D dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu, etkili oyunculuk sergiliyor.

Kırmızı Oda dizisindeki Boncuk ile büyük bir beğeni toplayan oyuncu, şimdilerde ise Camdaki Kız dizisindeki Nalan karakteriyle yine televizyon ekranında yeteneklerini sergiliyor.

Oyuncu ayrıca Netflix’te yayınlanan ve çok beğenilen Fatma dizisiyle de geniş bir hayran kitlesi tarafından beğenilmişti… Psikolojik derinlikleri olan bu üç rolün üst üste gelmesi, Burcu Biricik’ke bazı izler bıraktı.

Meriç Aral ile Efe Tunçer’in birlikte hazırladığı youtube programının konuğu olan Burcu Biricik, samimi açıklamaları ile dikkatleri çekti. Oyuncu, oynadığın rollerin kendisinde bıraktığı etkiler konusunda şu açıklamayı yaptı:

Kırmızı Oda, Fatma ve Camdaki Kız dizileri Burcu Biricik'te derin izler bıraktı! 7

“Birçok zaman rolümüzü oynarız ve çekim bitince etkisinden çıktığımızı söyleriz. Bu benim için de önceleri böyleydi ancak son zamanlarda oynadığım roller biraz daha içinde kalmam gereken roller oldu. Mesela Fatma’da ön hazırlık ve tüm çekim süreci boyunca, olağanca enerjimi çok yukarılara fırlatmamaya çalıştım.

O bitince Boncuk rolünde biraz daha belimi doğrultmuş, dik bir enerjide olabildim çünkü yelpazesi daha geniş bir roldü. Bu kadar üst üste çok fazla derinliği olan roller oynamak ister istemez yordu tabii.

Camdaki Kız da mesela çok zor bir iş ama kafayı kırmaya başlayınca eğlenmeye başlıyorsun. Şaka bir yana şunu söyleyebilirim ki neredeyse 13 saat o karakter olarak yaşıyorsun, onunla yatıp onunla kalkıyorsun. Ben de artık diyorum ki; galiba ben Nalan’ı oynamıyorum Nalan beni oynuyor.”