Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar birincilikleri paylaştı, Ramo ve Son Yaz dizilerine bravo!

Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar birincilikleri paylaştı, Ramo ve Son Yaz dizilerine bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 Mart Cuma akşamı reyting rekabetinde Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar dizilerinin müthiş rekabeti vardı… Son dönemde 15. sezondur ekranda yer alan Arka Sokaklar’ın tüm kişiler kategorisindeki ataklarını izliyoruz. Kanal D dizisi bu kategoride yine küçük bir farkla rakibini geçmeyi başardı.

Kırmızı Oda hem AB hem de ABC1 kategorilerinde 9-10 arası reytingleri ile ulaşılmaz bir noktada bulunuyor. Her iki kategoride de birincilik elde eden tv8 dizisi, totalde ise zaman zaman düşüş yaşıyor ve bu durumdan faydalanan Arka Sokaklar da birinciliği elde edebiliyor.

Cuma akşamlarının zirvesinde birincilikler iki dizi arasında paylaşılırken, Show TV ekranında Ramo ile Fox TV’nin sevilen dizisi Son Yaz’ın iyi performanslar sergilemesi de dikkatleri çekiyor. Haftalardır iyi sonuçlar alan bu iki yapım, ortanın üstü reytingleri ile güvenli ve emin adımlarla yollarına devam ediyor.

Ramo, AB’de düşük ve günü 7. sırada tamamlayabildi. Ancak tüm kişiler ve ABC1 performansları gayet iyi ve günü 5. olarak bitirdi.

Fox TV’nin son yaz dizisi ise AB’de çok iyi ve günü en çok izlenen 3. yapım olarak geçti. Tüm kişilerde 10. olan dizinin ABC1 performansı da iyi ve 6.’lık geldi.

Star TV’nin Seni Çok Bekledim ve atv’nin Akıncı dizileri ise 3’lü oranlarla yollarına devam ediyor. Her iki yapım da güçlü prodüksiyonlara ve iyi oyuncu kadrosuna sahip. Hikayeleri ile de kemik bir izleyici grubu oluşmaya başladı. Ancak bunun yeterli olmadığı reytinglere yansıyor.

Tüm kişilerde Star TV dizisi günü 17. olarak bitirirken, Akıncı ise 14. oldu.

AB grubunda 9. olan Akıncı dizisini, 11. olan Seni Çok Bekledim takip etti.

ABC1 kategorisinde ise Star dizisi 13., atv dizisi ise 15. sırada bulunuyor.

TRT1’in final kararı aldığı Payitaht Abdülhamid ise her geçen hafta izleyici kaybına uğruyor. Dizinin kemik izleyici grubunda da çözülme olduğu görülüyor.

İşte 5 Mart Cuma günü yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar birincilikleri paylaştı, Ramo ve Son Yaz dizilerine bravo! 9

Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar birincilikleri paylaştı, Ramo ve Son Yaz dizilerine bravo! 10