Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da Meliha ile yürekleri yakan Evrim Alasya’dan yeni dizi!

Kırmızı Oda’da Meliha ile yürekleri yakan Evrim Alasya’dan yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonunun en başarılı yapımlarından birisi de kuşkusuz tv8 ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisidir… Binnur Kaya’nın muhteşem performansında, hikayeleri ile izleyicileri büyüleyen dizinin reyting performansı da çok iyi… Dizinin konuk oyuncularının ortaya koyduğu performans da ilk günden bu yana sürükleyici bir nokta oldu.

Meliha karakterinin izleyicinin yüreğini yakan hikayesini Evrim Alasya çok başarılı bir performans ile ortaya koymuştu. Oyuncu, Meliha’nın yaşadıklarını, hislerini ekrana o kadar güzel yansıttı ki, diziden bu karakter ayrıldıktan sonra ciddi bir reyting düşüşü de yaşandı…

Şimdi Evrim Alasya yeni bir dizi projesi ile ekranda yer almaya hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Alasya’nın yanı sıra usta oyunculardan Demet Akbağ da projede başrolde bulunuyor.

Kırmızı Oda'da Meliha ile yürekleri yakan Evrim Alasya'dan yeni dizi! 7

Demet Akbağ en son Menajerimi Ara isimli dizide konuk oyuncu olarak yer almıştı. Akbağ’ın ekranda 2013-2014 sezonunda yayınlanan Fırıldak Ailesi isimli diziden sonra bir daha farklı bir dizisiyle görünmediğini de hemen ekleyelim.

Evrim Alasya – Demet Akbağ gibi iki güçlü ismi buluşturan dizinin ismi ise Akrep olarak belirlendi. İrfan Şahin’in yapımcılığını üstlendiği Akrep dizisinin yayınlanacağı kanal ise Star TV olarak belirlendi.

Evrim Alasya ve Demet Akbağ gibi iki güçlü ismin buluşması bile dizinin dikkat çekmesi için yeterli oldu. Yeni bilgiler ortaya çıktıkça sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.