Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde birçok vakaya çare bulundu ama bu düşüşe çare bulunamadı

Hekimoğlu dizisinde birçok vakaya çare bulundu ama bu düşüşe çare bulunamadı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu, Kanal D ekranında yayınlanan ve ilk sezonu çok başarılı geçmesine rağmen, pandemi sonrasında verilen aranın da olumsuz etkisiyle ikinci sezonda toparlayamayan diziler arasında bulunuyor.

Salı akşamları güçlü rakiplerle mücadele edemeyen Hekimoğlu dizisinin reytingleri de her geçen hafta bir miktar daha geriledi. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin durumu reyting noktasında pek de iç açıcı görünmüyor… Acilen müdahale şart.

Daha önce Güven Kıraç ve Belçim Bilgin’in konuk oyuncu olarak katıldığı hatırlanır ise, konuk isimlerin pek verimli olamadığı da görüldü… Hekimoğlu dizisinin hikayesini daha da hareketlendirici, merakı artırıcı müdahale ihtiyacı var. Ayrıca dizide güçlü bir aşk dokunuşu da izleyicinin ilgisini çekecektir.

Birçok dizi reyting düşüşü yaşadığında hikayesinde bazı düzenlemeler yaparak, bu durumu tersine çevirme yoluna gidiyor. Hekimoğlu, şimdiye kadar böyle bir yola başvurmadı. Ancak hikayede merak unsuru artmaz ise, izleyicinin bu haliyle diziye tekrar ilgi göstermesi zor olabilir.

Hekimoğlu dizisinin 1 Aralık Salık akşamı 27. yeni bölümü yayınlanacak. Detaylar da ortaya çıktı. Ateş, Emre ile Zeynep’le olan gerginlikleri yüzünden alay ediyor!

Hekimoğlu uyku problemi yaşayan bir hastanın durumu ile ilgili ekiptekilerle beyin fırtınası yapar. Ancak Zeynep ve Emre arasındaki gerginlik gözünden kaçmaz. Hastanın problemini çözen Zeynep, Emre’ye bir bakış atar. Emre ise artık Hekimoğlu’nun acımasız mizah anlayışının kıskacı altındadır.