Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’dan sonra Erkan Petekkaya’nın yeni dizisi yine çok konuşulacak!

Kırmızı Oda’dan sonra Erkan Petekkaya’nın yeni dizisi yine çok konuşulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya bugüne kadar birçok dizide rol aldı ve çok başarılı performanslara imzasını attı. Oyuncunun yeni projelerini hayranlar çok merak ediyor, ancak pek de bir bilgi ortada yoktu.

Sana Söz isimli diziyle geçen yıl Star TV ekranında Nehir Erdoğan ile başrolü paylaşan oyuncu, ayrıca Kırmızı Oda dizisinin de final döneminde yer aldı. Sadi karakteri ile yeniden Kırmızı Oda ekibine katılmasına rağmen dizinin kurtarılmasını sağlayamayan Erkan Petekkaya, şimdi bir başka dizi için görüşmeler yapıyor.

Gold Film tarafından 8 farklı kişinin ölmeden önceki son günlerine odaklanan yeni dizisinde Erkan Petekkaya da yer alacak. Oyuncunun nasıl bir karakter ile geri döneceği bilinmiyor ama dijital dizi 8 bölümden oluşacak ve her bölümde bir ünlü ismin sürükleyeceği bir karakterin hikayesi anlatılacak.

İsminin Son Gün olarak belirlendiği yeni dizi için birçok önemli ismi ile görüşmeler yapıldı. Erkan Petekkaya da bu isimlerden birisi oldu. Oyuncunun yer aldığı sahnelerin çekimlerinin yapıldığı da gelen bilgiler arasında.

Uğur Yücel, Necip Memili, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Yasemin Allen ve Serhat Kılıç gibi isimlerin de yer aldığı Son Gün dizisi yeni bir konsept olarak ortaya çıkacak.

Son Gün isimli dijital diziyi Erkan Petekkaya hayranları merakla beklemeye başladı.