Ana sayfa Dizi Fragmanları Behzat Ç’nin geri dönüşünü müjdeleyen görüntüler, eski günleri hatırattı!

Behzat Ç’nin geri dönüşünü müjdeleyen görüntüler, eski günleri hatırattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç efsanesi geri dönüyor. Erdal Beşikçioğlu’nun hayranları projenin heyecanını yaşarken, yayınlanan ilk fragman eski günleri hatırlatması bakımından da önemliydi.

Behzat Ç dizisi ilk yayınlandığı dönemde çok büyük ilgi çekti ama dizideki bazı söylemlerin rahatsızlık yaratması sonucunda ömrünün uzatılmaması şaşırtıcı olmamıştı. Ancak diziye ve Behzat Ç karakterine yönelik olarak duygular o kadar yoğundu ki, bu fırsatı değerlendiren Blu TV, 2019 yılında geri dönüşe imza attı. Ancak Behzat Ç’nin tekrar dönüşü senaryo sorunları nedeniyle tam da beklenildiği gibi olmadı. Erdal Beşikçioğlu’nun da bu senaryo sorunlarını öne çıkartarak devam etmek istememesi herkesi üzmüştü. Ancak şimdi yeni bir dönem başlıyor.

Aradan yine yıllar geçti ve Erdal Beşikçioğlu kendisine gelen senaryoyu beğenince yeniden Behzat Ç olarak izleyicilerin karşısına çıkmayı kabul etti. Usta oyuncu kendisini ikna eden şeyin senaryonun gücü olduğunu söyleyerek de aslında Behzat Ç karakteri ile bir derdinin olmadığını söyledi.

Blu TV tarafından yapılan duyuruda yakında dizinin izleyicilerle buluşacağı bilgisi paylaşıldı. Yayınlanan ilk fragman ise dizinin ilk dönemini unutamayanlar için bir işaret gibiydi. Çünkü eski Behzat Ç geri dönecek algısı yaratıldı.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi’ adlı yeni orijinal içerikte usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç karakteriyle bir kez daha kamera karşısına geçecek.

İlk duyurusunun yapılmasıyla sosyal medyanın bir numaralı gündemi haline gelen ‘Behzat Ç’nin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi’ yakında BluTV’de.