Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’nın dönüş tarihi belli oldu, yeni ünlüler heyecanı artırdı!

Kırmızı Oda’nın dönüş tarihi belli oldu, yeni ünlüler heyecanı artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle geçen sezon buluşan Kırmızı Oda dizisi hikayeleri ile herkesi çok etkiledi… Diziye konuk olan birçok ünlü isim, farklı karakterle Kırmızı Oda’nın başarısına katkıda bulundu.

Reytingde zirvede yer almayı da başaran Kırmızı Oda dizisi, ikinci sezonda da yine ekranda fırtına gibi esmeye geliyor… Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezon başlama tarihi açıklandı. Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezonu 17 Eylül Cuma akşamı başlayacak.

Ayça Bingöl, Güneş Hayat, İlayda Alişan, Nihal Yalçın ve Başak Daşman yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkacak olan yeni ünlü isimler olacak.

Kırmızı Oda'nın dönüş tarihi belli oldu, yeni ünlüler heyecanı artırdı! 7

Dizinin yeni sezon için yayınlanan fragmanına sosyal medyada büyük bir ilgi vardı. “Efsane geri dönüyor” diye yorum yazan dizi hayranları, Kırmızı Oda’yı çok özlediklerini belirten ifadeler kullandı.

Yeni sezonda hikayelerde yeni ünlüler yer alacak. İlk sezonda 42 bölüm yayınlanan dizinin yeni sezonunda yer alacak bazı ünlü isimler de ortaya çıktı. Yeni sezon için yayınlanan fragmanda üst üste ünlü isimleri gören dizi hayranları bir hayli şaşırdı. Ayrıca bu fragman Youtube’da trend videolar arasına girdi.

Kırmızı Oda dizisi yine herkesi derinden etkileyecek hikayelerine devam edecek. İzleyiciler yine kendi hayatlarından birçok şeyi bu hikayelerde bulacak.

Ünlü isimlerin de katılımıyla Kırmızı Oda ikinci sezona bomba gibi başlamaya geliyor. İşte 17 Eylül Cuma günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 43. bölümden ilk görüntüler: