Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’nın Kumru’sundan Masumlar Apartmanı’nın Safiye’sine mesaj var!

Kırmızı Oda’nın Kumru’sundan Masumlar Apartmanı’nın Safiye’sine mesaj var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın iki sevilen ve çok izlenen dizisi Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı, ‘Kardeş diziler’ olarak anılıyor. Çünkü her ikisinin de hikayesi Psikiyatr Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’na ait. Budayıcıoğlu, danışanlarının gerçek hayat hikayelerinden derlediği kitaplarının diziye konu olmasıyla birlikte son dönemde gündemden düşmüyor.

Aynı şekilde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çıkış hikayesi de Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından esinlenildi ama hikaye başka yöne gitti. Şimdi o hikayenin gerçeğini yine aynı isimle Kanal D için çekilen ve başrolünde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı dizide izleyeceğiz.

Kırmızı Oda, Binnur Kaya’nın Doktor Hanım rolüyle hayat verdiği ve izleyenlerin de çarpıcı hikayelerle her hafta ekrana kilitlendiği bir yapım. Ünlü konuk oyuncular, çok konuşulan karakterlere imza atıyor.

Son haftalarda ise Aslıhan Gürbüz’ü yine çok çarpıcı bir hikayede Kumru karakteriyle izliyoruz. Oyuncunun hayat verdiği Kumru’nun hikayesi herkesin içini yakıyor.

Bu arada kardeş dizi Masumlar Apartmanı da sezonun en dikkat çeken yapımlarından. Aslıhan Gürbüz de dizinin hayranlarından.

Her hafta diziyi izleyen ve izlerken de çektiği fotoğrafları yayınlayan, oyunculara övgü dolu sözler ileten Aslıhan Gürbüz, bu kez 25. bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı’nın Safiye’sine bir mesaj iletti.

Gürbüz’ün “İyi ki doğdun Safiş” notuyla yayınladığı paylaşım aşağıda. Kendisinin de Kumru’yu oynadığı düşünülünce, karakterlerin birbirlerine göndermesi gibi ironik bir durum oluşturmuş bu paylaşım…

Kırmızı Oda'nın Kumru'sundan Masumlar Apartmanı'nın Safiye'sine mesaj var! 7