Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder, kızı Eva Luna’yı göstermek konusunda temkinli ama yine de paylaştı!

Özge Özder, kızı Eva Luna’yı göstermek konusunda temkinli ama yine de paylaştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadakatsiz dizisinde oynayan Özge Özder, dizi devam ederken anne olacağını öğrenmiş ama işini bırakmamıştı. Oyuncu, doğuma yakın bir zamana kadar da çalışmasını sürdürerek pek çok kadın oyuncuya da örnek oldu. Aynı zamanda doğumdan iki gün sonra da sete giderek son kalan sahnesini çekti.

Özge Özder yeniden sete dönecek, merak etmeyin. Bu konuda yapımcının da anlayışlı davrandığını daha önce aktarmıştı oyuncu. Bir hikaye ile hayat verdiği Doktor Derya karakteri, İsveç’e eğitim görmeye gitti.

Özder’in bir kaç hafta içinde sete dönmesi bekleniyor. Oyuncu da zaman zaman çektiği videolarda sete döneceğini belirtmekte.

Kızı Eva Luna’yı 11 Şubat günü dünyaya getiren Özge Özder, Müzisyen eşi Sinan Güleryüz ve annesi ile birlikte minik kızına bakıyor.

Eşinin kızlarının altını değiştirirken bir videosunu paylaşan oyuncu, kendisine kızlarının bakımı konusunda yardımcı olduğunu da her fırsatta gösteriyor.

Özge Özder, kızı Eva Luna'yı göstermek konusunda temkinli ama yine de paylaştı! 8

Özge Özder’in hayranları, takipçileri, sevenleri, Eva Luna’yı çok merak ediyor ve yaptıkları yorumlarda da Luna’yı görmeyi arzu ettiklerini de söylüyorlar.

Özder ise şu anda bu konuda mesafeli bir duruş sergiliyor. Kızı henüz çok küçük olan oyuncunun, bu konuda henüz bir girişimi yok ama zaman zaman Luna’nın kafasını, arkadan çekilmiş videolarının göstermekte.

Son olarak eşi ile birlikte aşağıdaki pozunu verdi kızıyla. Luna’nın babasının kucağındaki huzurlu duruşu ve Özge Özder’in de katılımıyla mutlu aile pozları tamamlanmış oldu.

İşte Güleryüz ailesinin gülen yüzleriyle o sevimli pozları…

Özge Özder, kızı Eva Luna'yı göstermek konusunda temkinli ama yine de paylaştı! 9