Ana sayfa Dizi Haberleri Kış sezonu için setler yaklaşıyor ancak Masumlar Apartmanı’ndan hala ses yok!

Kış sezonu için setler yaklaşıyor ancak Masumlar Apartmanı’ndan hala ses yok!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonun en iddialı, en çarpıcı işlerinden biri olan TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı, şok edici bir sonla sezona veda etmişti. Dizinin ilk bölümünden bu yana başrolünde yer alan Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılık kararı bomba etkisi yaratmış, canlandırdığı karakter İnci trajik bir şekilde hayatını kaybetmişti.

Masumlar Apartmanı izleyicisi, Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağını sezon sonuna kısa bir süre kala öğrenmişti. Ayrılık kararı izleyicide büyük bir öfke uyandırmış, öyle ki bazı kişiler işi Abdullah’a hakaret ve bedduaya kadar vardırmıştı.

Kış sezonu için setler yaklaşıyor ancak Masumlar Apartmanı'ndan hala ses yok! 8

İzleyici karara öfkelendi, üzüldü sonra da sular duruldu. TRT 1’in iddialı dizisinden uzun süredir ses seda yok derken güzel bir haber medyaya düştü. Son yıllarda Türk dizilerine büyük ilgi gösteren Masumlar Apartmanı dizisinin Inocentes ismiyle İspanya’da yayınlanacağı ortaya çıkmıştı.

İspanya’da Türk dizilerine ilgi büyük. Daha önce Sen Anlat Karadeniz, Sen Çal Kapımı, Kadın, Çatı Katı Aşk gibi diziler İspanya televizyonlarında yayınlamıştı. Özellikle de Kadın dizisi çok büyük ilgi görmüştü.

Şimdi Masumlar Apartmanı’nda iki büyük soru işareti var ve yanıtını bekliyor. Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığıyla dizinin en önemli karakterlerinden biri olan İnci gitti. Ancak yerine yeni bir kadın başrol oyuncusu gerek. En büyük soru da bu… İnci’nin yerine gelecek karakter kim olacak? Bu karakteri kim oynayacak?

Dizilerde yeni sezon yaklaşıyor. Ağustos ayıyla birlikte diziler yavaş yavaş setlere çıkmaya başlayacak. Keza Masumlar Apartmanı da… Ancak İnci’nin yerini dolduracak karakter ve canlandıracak oyuncu hakkında hala bir açıklama yok.

Kış sezonu için setler yaklaşıyor ancak Masumlar Apartmanı'ndan hala ses yok! 9

Bir ara İnci’nin yerine geçecek karakteri canlandıracak oyuncu için Fahriye Evcen’in adı geçmiş ancak haberin doğru olmadığı hemen ortaya çıkmıştı. Zira Evcen bir başka TRT 1 dizisi olan Alparslan’dan gelen başrol teklifini kabul etmişti. Evcen dizide başrolü Barış Arduç ile paylaşacak.

Şimdi izleyiciler büyük bir merakla Masumlar Apartmanı dizisindeki yeni kadın başrol oyuncusunun ismini bekliyor.