Ana sayfa Dizi Haberleri Herkesi Aşk-ı Memnu heyecanı sardı! Final bölümünün tekrarı, ilk yayınlandığı günde ekrana gelecek!

Herkesi Aşk-ı Memnu heyecanı sardı! Final bölümünün tekrarı, ilk yayınlandığı günde ekrana gelecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tüm Türkiye’yi 12 yıl sonra bir kez daha Aşk-ı Memnu heyecanı sardı. Sebebi, final bölümünün tekrarının ilk yayınlandığı akşamda ekrana gelecek olması. Aşk-ı Memnu’nun finali, sonunu herkesin bilmesine rağmen bir kez daha milyonlarca kişi tarafından izlenecek.

12 yıl önce ilk kez yayınlandığında tüm Türkiye’de büyük ses getiren Aşk-ı Memnu dizisinin tekrarı bugüne kadar defalarca kez yayınlandı. Her yayınlandığında yine büyük bir heyecanla izlendi. Aşk-ı Memnu yıllar sonra bir kez daha Türkiye’de büyük bir heyecana yol açtı.

Bu heyecanın sebebi yayınlandığı dönem büyük olay yaratan final bölümünün yıllar sonra yine kendi gününde ve kendi saatinde ekrana gelecek olması. Tekrar yayınlanan Aşk-ı Memnu’nun final bölümü perşembe akşamı saat 20:00’de Kanal D ekranında yayınlanacak. Aşk-ı Memnu, 12 yıl önce ilk ekrana geldiğinde de perşembe akşamları yayınlanıyordu.

Herkesi Aşk-ı Memnu heyecanı sardı! Final bölümünün tekrarı, ilk yayınlandığı günde ekrana gelecek! 7

Ekranın unutulmaz dizilerinden birisi Aşk-ı Memnu! Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı isimli romanından uyarlanmaya başladığında, izleyiciye bambaşka bir dünya kurmuştu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in arasındaki tutkulu aşk milyonlarca izleyiciyi yayınlandığı her akşam ekrana kitlemişti. Aşk-ı Memnu öylesine başarılı bir dizi oldu ki, sona ermesinin üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen sosyal medyada gündem olmayı başarıyor.

Daha kısa süre önce Beren Saat’in canlandırdığı Bihter Ziyagil karakteri Twitter’da gündem olmuştu. Bihter’in Behlül tarafından büyük bir ihanete uğradığını savunan izleyiciler Twitter’da paylaştıkları yorumlarda Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat verdiği Behlül karakterine demediğini bırakmamıştı.

Dolayısıyla perşembe akşamı bir kez daha final bölümüyle ekrana gelecek olan Aşk-ı Memnu’nun sosyal medyada yine gündem olması bekleniyor. Her yaz olduğu gibi bu yaz sezonunda da tekrar bölümleriyle ekrana gelen Aşk-ı Memnu, reytinglerde ilk kez ekrana gelen yeni dizilerin yapamadığını yapıyor. Unutulmaz dizi bu sezon ekrana gelmeye başlayan bazı dizilerden daha yüksek reyting almayı başarıyor.