Ana sayfa Dizi Haberleri Kısa süren Savaşçı dizi macerasından sonra Tamer Karadağlı’dan yeni proje sürprizi!

Kısa süren Savaşçı dizi macerasından sonra Tamer Karadağlı’dan yeni proje sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Savaşçı dizi projesine 5. sezonda katıldı.. Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin’in ayrılmasının ardından yenilenen bir kadro ile Ocak ayında çekimlerine başlanan Savaşçı’nın yeni sezonu Nisan ayında ekrana gelmeye başlamıştı. Ancak dizinin 5. sezonu sadece 10 bölüm sürdü.

Tamer Karadağlı, dizinin beşinci sezonunun kurtarıcısı gibi hikayeye katılmıştı ama sadece 6 bölümde yer alma şartı koymuştu. Oyuncunun Göktürk Albay rolü de 6 bölüm sürdü ama dizi 109. bölümüyle birlikte final yaparak haziran ayında sona erdi.

Tamer Karadağlı, uzun yıllar Çocuklar Duymasın dizisinin Haluk’u olarak akıllarda yer aldığı için yeni rollerini birçok izleyici daha da bir merakla bekliyor. Ünlü oyuncu, Savaşçı’dan ayrıldıktan sonra dijital dizi Andropoz’da rol aldı. Şimdi ise yeni bir proje gündeme geldi.

Orman yangınları nedeniyle çok üzgün olduğunu anlatan oyuncu, “Yüreğimiz kan ağlıyor” diye konuştu. Yeni projesi yaptığını da belirten oyuncu, böylelikle hayranlarına müjde vermiş oldu.

Karadağlı, “Yeni projelerimiz var, zamanı gelince açıklayalım” diye konuştu. Projelerin şekillenmesi gerektiğini anlatan Tamer Karadağlı, gerekli açıklamaların yakında yapılacağına vurgu yaptı, ancak detay vermek istemedi.