Ana sayfa Sosyal Medya Kısmet dizisinin başrolleri Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar sette çok iyi bir uyum yakaladı!

Kısmet dizisinin başrolleri Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar sette çok iyi bir uyum yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bursu Bülbülü isimli filmde birlikte rol alan ve iyi de bir iletişim kuran Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar şimdi de Kısmet isimli Fox TV dizisinde başrolde buluştu.

İki oyuncu yeniden bir araya gelmenin heyecanını yaşıyor. Birbirleri ile sette çok iyi diyalog kuran ve bunun ekrana yansımasını arzu eden iki genç oyuncu da hallerinden çok memnun.

Eğlenceli ve romantik sahneleri ile de dikkat çeken Kısmet dizisinin setinde yüksek bir enerji ortaya koyan iki başrol oyuncusu, birbirleri ile sette çok iyi anlaştıklarını, iyi bir uyum yakaladıklarını söylediler.

Cem Gelinoğlu, “Az önce sette ayağım kaydı düşüyordum, beni Özge tuttu” diye konuştu. Bu olaydan kısa bir süre sonra bu sefer Özge Özacar düşecek iken onu partneri Cem Gelinoğlu kurtarmış.

Birbirleri ile sette çok iyi uyum sağladıklarını bu sözlerle de ifade eden iki başrol oyuncusu da durumdan çok memnun.

Özge Özacar, “İnsan olarak varlığı benim için çok kıymetli. İşimiz bittikten sonra da hep o dostuluğumuz baki kaldı. İkimize de büyük bir heyecan oldu” dedi.

Dram işlerde yer aldığı için bu yönünün kuvvetli olduğunu ifade eden Özge Özacar, partnerinin ise komedi işlerinde daha deneyimli olduğunu ve böylece birbirlerini tamamlama fırsatı bulduklarını ifade etti.

Sette müthiş bir güven ile yer aldığını anlatan Özge Özacar, aynı zamanda Cem Gelinoğlu’ndan sette çok şey öğrendiğini de söyledi.

Partnerinin çalışkanlığını öven Cem Gelinoğlu, “Özge, çok çalışkan bir kız. Herkesin farkında olduğu acayip çalışkan ve sürekli yeni bir şey arayan bir özelliği var” diye konuştu.