Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ şaşırttı! Oyuncu art arda paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti!

Kıvanç Tatlıtuğ şaşırttı! Oyuncu art arda paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yer aldığı projelerle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un usta oyuncu Settar Tanrıöğen ile birlikte rol aldığı ve  Netflix’de yayınlanacak filmi ‘Aşıklar Bayramı’ nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ünlü oyuncuya ‘Aşıklar Bayramı’nda güzel oyuncu Yasemin Allen’ın eşlik edeceği de geçtiğimiz günlerde netleşti.  Filmin çekimleri sürerken yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ instagram paylaşımlarıyla da hayranlarını mest ediyor.

İnstagram’da 3.5 milyon takipçisi bulunan Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir isim değil, durum böyle olunca oyuncunun her paylaşımı gündem oluyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un iki gün üst üste yaptığı paylaşımlar da hayranlarını hem şaşırttı hem de mest etti.

Kıvanç Tatlıtuğ şaşırttı! Oyuncu art arda paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti! 8

Tarzıyla da beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarından övgü dolu mesajlar aldı. Oyuncunun fotoğraflarında zayıfladığı da gözlerden kaçmadı.

Hüzün dolu bir baba-oğul hikayesini anlatacak olan ‘Aşıklar Bayramı’nın çekimleri sürüyor. Tatlıtuğ’un filmde canlandıracağı karakterin ismi ‘Yusuf’ olacak. Yusuf’un eski sevgilisini ise Yasemin Allen canlandıracak. Allen önümüzdeki günlerde ‘Aşıklar Bayramı’ filminin çekimleri için Kars’a gidecek.

Kıvanç Tatlıtuğ şaşırttı! Oyuncu art arda paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti! 9

Aynı zamanda bir yol filmi niteliğini taşıyan ‘Aşıklar Bayramı’nın yapımını OGM Pictures üstlenirken yönetmen koltuğunda ise ödüllü bir isim olan Özcan Alper oturuyor.