Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’dan Bir Denizaltı Hikayesi setinden ilk paylaşım! Sette sona yaklaşılıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Bir Denizaltı Hikayesi setinden ilk paylaşım! Sette sona yaklaşılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en yakışıklı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, şu an yeni dizisinin heyecanı içinde. Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü Özge Özpirinçci’yle paylaştığı Bir Denizaltı Hikayesi dizisi için çekimlere devam ediyor.

Netflix için çekilen Bir Denizaltı Hikayesi fantastik fantastik bir dizi olacak. OGM Pictures imzalı dizinin çekimleri Cunda ve İstanbul’da yapılıyor. Kadrosunda Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal ve Ecem Uzun’un da yer aldığı dizi, iddialı bir proje olarak anılıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Bir Denizaltı Hikayesi setinden ilk paylaşım! Sette sona yaklaşılıyor! 1

Çekimlere son hız devam eden Kıvanç Tatlıtuğ, dün ilk kez setten bir fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda senaryo okurken görülüyor. Fotoğrafın altına “Set, sona doğru” yazan oyuncu böylece çekimlerin sonuna yaklaşıldığının da bilgisini vermiş oldu.
Kıvanç Tatlıtuğ’un fotoğrafı paylaşıldıktan kısa süre sonra 350 binden fazla yakın beğeni aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Bir Denizaltı Hikayesi setinden ilk paylaşım! Sette sona yaklaşılıyor! 2

En son 1,5 yıl önce Çarpışma dizisinde rol alan oyuncu yeni dizisiyle ilgili yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduğunu söylemişti. İlk kez fantastik türde bir yapımda rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, en büyük heyecanı da bu konuda yaşadığını ifade etmişti.

Çekimleri 30 Ocak’ta başlayan dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

Netflix’te yayınlanmak üzere çekilen Bir Denizaltı Hikayesi dizisi büyük heyecanla bekleniyor… Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönmesini sağlayan projenin konusu da bir hayli dikkat çekici. Dizi, güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını anlatıyor.