Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’dan dizi bekleyenler için bir iyi bir de kötü gelişme!

Kıvanç Tatlıtuğ’dan dizi bekleyenler için bir iyi bir de kötü gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ismi 2022 yılında birbiri ardına dizilerle geçti. En çok da Kral Kaybederse isimli proje ile gündem olan oyuncu, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan bu dizide, planlama sorunları nedeniyle yer almak istemedi.

Ardından ise ünlü oyuncunun yine çok etkili bir dizi olarak gündeme gelen Aile isimli Show TV dizisinde yer alacağı ortaya çıktı. Hatta başrolde Özge Özpirinçci ile anlaşma sağlansa da sonrasında Serenay Sarıkaya’nın Devin isimli psikolog rolünü kapması sonrasında dizi daha da çok gündem oldu. Dizi için yakında ekibin çekimlere başlaması bekleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının bir başka beklentisi ise Yılmaz Erdoğan imzalı Organize İşler isimli filmin dizi versiyonuydu. Erdoğan, senaryo yazma konusunda geciktiğini açıklamıştı ve bu nedenle de planlamalar bir türlü yapılamadı.

Bir ara Aile ile Organize İşler dizilerinde aynı dönemde rol alması gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ için zorlu bir dönemin yaşanacağı düşünülüyordu.

Ancak basına yansıyan gelişmelere göre çok önem verilen Organize İşler isimli dizi projesi yeni yıla kaldı. 2023 yılında dizi için önemli adımlar atılması bekleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un durumu da ilerleyen zaman içinde netlik kazanacak.