Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğa tutunmasını sağlayan bir sırrı var!

Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğa tutunmasını sağlayan bir sırrı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’u bir süredir Show TV ekranındaki Aile dizisinde izleyen hayranları gelişmelerden çok memnun. Dizinin hikayesi beğenildi, reytingler çok iyi geliyor bunun altında da Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin güçlü uyumu yatıyor. Hikayenin de etkileyici olması ile birlikte Aile dizi projesinde Kıvanç Tatlıtuğ yepyeni bir oyunculuk deneyimi de yaşıyor.

Ünlü oyuncu, Aile dizisindeki Aslan Soykan karakteri ile mafyatik bir ailenin oğlu olarak, dönüşüm sağlayarak yasal bir iş döngüsüne kavuşma çabasını ve bu süreçte çevresinde yaşanan olayları izliyoruz. Tabii ki aşk da baş köşede ve Devin ile Aslan ilişkisi günümüz dünyasına yansıyan yönleriyle de çok konuşuluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ise daima farklı karakterler ile yoluna devam etme konusunda yepyeni örnekler sunuyor. Hem Aile dizisindeki Aslan Soykan karakteri hem de son filmi Netflix’te yayınlanan Boğa Boğa ile önemli adımlar attı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğa tutunmasını sağlayan bir sırrı var! 7

Aile dizisinin yayınlandığı bir dönemde Boğa Boğa filmiyle çok farklı bir karakteri ortaya koyan Kıvanç Tatlıtuğ’daki bu değişim arzusu hayatının en önemli noktalarından birisi ve belki de oyunculuk başarısının sırrı.

Ünlü oyuncu açısından oyunculuk bir değişim sürecinden geçiyor ve onu ayakta tutan şey de iste bu değişimin kalıcı olması. Kıvanç Tatlıtuğ, için en önemli olan şey yaptığı şeyi bir daha tekrar etmemesi. İşte bu noktaya çok dikkat eden oyuncunun şu sözleri, genç meslektaşlarına da örnek teşkil ediyor:

“İşimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Yaptığım şeyin bir daha tekrarını yaparsam gerçekten sıkılan bir adamım. O yüzden değişkenlik beni hem ayakta tutuyor hem oyunculuk anlamında hayatta tutuyor. Her ikisini de sağlıyor bana. Benim değişebiliyor olmam lazım. Değişebilmemi görüyor olmam lazım. Ben değişemiyorsam zaten oyunculuk yapmam. Sıkıldığım her şeyi de bırakıyorum. Sıkılmadığım sürece, değişebildiğim sürece bu mesleği yapmak istiyorum.”

Aşk-ı Memnu dizisindeki Behlül karakteri ile büyük bir popülerliğe kavuşan oyuncu, şimdilerde ise Aile dizisiyle oyunculuk kariyerinin en önemli örneklerinden birisini sunuyor.

Dizinin setinde her şeyin yolunda olduğunu anlatan Kıvanç Tatlıtuğ, işine keyifle devam ettiğini sözlerine ekledi.