Ana sayfa Dizi Fragmanları Kraliçe dizisinin ayakta kalabilmesi için son fırsat dönemi başladı!

Kraliçe dizisinin ayakta kalabilmesi için son fırsat dönemi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı Kraliçe isimli dram dizisinin şimdiye kadar beş bölümü yayınlandı. Dizi beklenildiği gibi izleyicilerden çok yoğun bir ilgi göremedi.

Kanal D’nin Mayıs sonuna kadar ekranda tutması beklenen Kraliçe dizisinin daha da uzun bir süre izleyicilerle buluşabilmesinin yolu reytinglerden geçiyor. Henüz dizinin geleceği adına alınmış bir karar yok ama reytinglere bakılınca pek de parlak bir durum gözükmüyor.

Düşük gelen reytingler ile birlikte çarşamba akşamlarının alternatif dizisi olması zorlaşan bir Kraliçe dizisi görüntüsü ortaya çıktı. Tabii ki hikayenin heyecanı artar ve oyuncuların hayranları güçlü bir destek sunar ise Kraliçe dizisi için iyi bir durum ortaya çıkabilir.

Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan dizinin yeni bölümünü 26 Nisan’da Kanal D ekranında izleyebilirsiniz.

Kraliçe’nin 6. bölümden yeni fragmanlar yayınlandı! Deniz, Ateş’i Gaye ile konuşurken yakalıyor! Ateş için olaylar asla durmak bilmez. Bu kez de Gaye’nin baskısı altındadır. Deniz ise yine görmek istemeyeceği şeylere şahit olacaktır.

Ayrıca Zeynep kardeşlerine içini döküyor! Zeynep, kardeşlerinin kendisi hakkında düşündükleri şeyler için çok üzgündür. Yaşadığı aşkın detaylarını ağlayarak Deniz ve Ali’ye anlatır. Kardeş dayanışması yine kazanmıştır.

Kraliçe yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!