Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaşımına, karanlıkta bile yakışıklı yorumu!..

Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaşımına, karanlıkta bile yakışıklı yorumu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı çok aktif kullanan bir isim değil bu nedenle oyuncunun instagram hesabından yaptığı her paylaşım olay oluyor. Hayranları oyuncunun paylaşımlarını adeta dört gözle bekliyor.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan oyuncu aslında bu sürede pek çok proje için kamera karşısına geçti. Kıvanç Tatlıtuğ şu sıralar, son projesi Aşıklar Bayramı filminin çekimleri için Kars’da bulunuyor. Oyuncu sosyal medya hesabında filmin setinden sık sık paylaşımlar da yapıyor.

Yakışıklı oyuncu, yönetmen Özcan Alper’in çektiği Aşıklar Bayramı adlı filmde baş rolü Settar Tanrıöğen ile paylaşıyor. Tatlıtuğ’a eşlik eden oyuncu ise Yasemin Allen. Tatlıtuğ instagram hesabından en son yönetmen Özcan Alper ile fotoğrafını paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaşımına, karanlıkta bile yakışıklı yorumu!.. 7

Fotoğraf özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Oyuncunun paylaşımının altına hayranları tarafından, ‘Karanlıkta bile yakışıklı’, Kıvanç fırtınası’, ‘Çok özledik seni’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Aşıklar Bayramı’nda Settar Tanrıöğen’in oğlu avukat Yusuf’u canlandıracak. Yazar Kemal Varol’un aynı adla romanından uyarlanan Aşıklar Bayramı filminin yapımcılığını ise Nar Yapım üstleniyor.

Aşıklar Bayramı’nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor. Birbirlerine kırgın ve kızgın baba ile oğulun geçmişle hesaplaşması duygusal bir dille aktarılıyor.

Yasemin Allen da filmde, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı Yusuf’un sevgilisine hayat verecek. Film Netflix’de yayınlanacak.