Ana sayfa Dizi Haberleri “Kız, hadi iyisin Çağatay partnerin olmuş! Çağatay Ulusoy ve Burcu Biricik fanları isyanda!

“Kız, hadi iyisin Çağatay partnerin olmuş! Çağatay Ulusoy ve Burcu Biricik fanları isyanda!

tarafından zk zk

"Kız, hadi iyisin Çağatay partnerin olmuş! Çağatay Ulusoy ve Burcu Biricik fanları isyanda! 7

Televizyongazetesi/Özel Haber

Kısa bir süre önce Amerikan kanalı ‘Netflix’in çekeceği ilk Türk dizisinde Çağatay Ulusoy’un partnerinin Burcu Biricik olacağı açıklandı açıklanmasına ama iki ünlü oyuncunun hayranları kazan kaldırdı! İlk kez birlikte kamera önüne geçecek olan oyuncuların fanları arasında sosyal medyada kızılca kıyamet koptu! İkiliyi birbirine yakıştıranların yanında fanatik fanların sözleri okuyanları da güldürüyor.

Çağatay Ulusoy’un yeni projesi merakla bekleniyordu. Fantastik bir hikayede oynayacak olan Ulusoy’a, son olarak Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya karakteriyle gönülleri kazanan Burcu Biricik eşlik edecek. Diziyle ilgili detaylar henüz ortaya çıkmasa da ikilinin hayranları şimdiden tartışmaya başladı bile! Tartışma bazen öyle büyüyor ki Çağatay Ulusoy’un hayranları, Burcu Biricik’in sosyal medya hesabına girip olumsuz eleştiriler yaparak Biricik’in fanlarını kızdırıyorlar. Aynı durum Çağatay Ulusoy’un hesaplarında da yaşanıyor.

İşte Çağatay Ulusoy ve Burcu Biricik’in sosyal medya hesaplarında yer alan tartışmalardan bazı cümleler… Düzeltme yapmadan aynen yayınlıyoruz: