Ana sayfa Dizi Haberleri Kızıl mı istersiniz yoksa sarışın mı? Pınar Deniz, Avcı dizisindeki görünümleriyle herkesi şok edecek!

Kızıl mı istersiniz yoksa sarışın mı? Pınar Deniz, Avcı dizisindeki görünümleriyle herkesi şok edecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin ilk sezonunun sona ermesinden sonra ara vermeden çalışmaya devam eden Pınar Deniz yaz boyunca yeni dizisi Avcı için setlerdeydi. Disney Plus için çekilen ve konusuyla büyük heyecan yaratan diziden gelen yeni görüntüler Pınar Deniz hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.

Yargı dizisiyle yaptığı büyük çıkışın ardından Disney Plus için çekilen Avcı dizisinin başrolünde yer alan Pınar Deniz bu yaz hiç durmadan çalıştı. Yargı’nın çekimleri sona erer ermez bu kez Avcı için sete çıkan Pınar Deniz çok yakında yine Yargı’nın ikinci sezon için çekimlere başlayacak.

Hikayesiyle büyük heyecan yaratan Avcı dizisinden gelen yeni görüntüler Pınar Deniz hayranlarını çok şaşırttı. Zira bu yeni fotoğraflarda Pınar Deniz kızıl ve sarı perukla görünüyordu. Yeni dizisinde farklı kimliklere gireceği anlaşılan Pınar Deniz’in bu görünümü de hayranları tarafından çok beğenildi.

Kızıl mı istersiniz yoksa sarışın mı? Pınar Deniz, Avcı dizisindeki görünümleriyle herkesi şok edecek! 8

Kızıl mı istersiniz yoksa sarışın mı? Pınar Deniz, Avcı dizisindeki görünümleriyle herkesi şok edecek! 9

Disney Plus’ın üçüncük Türk dizisi olma özelliğini taşıyan Avcı’da Pınar Deniz, suçlu olarak gördüğü kişileri öldüren ve özellikle kurbanlarını kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanlar arasından seçen ancak kendisini bir sanatçı olarak gizleyen seri katile hayat veriyor.

Yayın tarihi henüz açıklanmayan Avcı dizisinde başrol erkek oyuncusu olan Uraz Kaygılaroğlu ise dizide bir polisi oynuyor. Ayrıca Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin ve Şebnem Hassanisoughi gibi isimler de dizide rol almakta.

Bu arada Pınar Deniz Avcı’dan hemen sonra Yargı’nın ikinci sezon çekimleri için sete çıkacak. İlk sezonuyla büyük olay yaratan Kanal D dizisi Yargı’nın ikinci sezonu izleyicisi tarafınan iple çekiliyor. Yargı izleyicisi dizilerine olan özlemi sosyal medyada yaptığı yorumlarla dile getiriyor.