Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den örnek davranış! Oyuncu gelinliğini bir hayranına hediye edecek!..

Demet Özdemir’den örnek davranış! Oyuncu gelinliğini bir hayranına hediye edecek!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğününe saatler kaldı. Ünlü çiftin hayranları tarafından merakla beklenen düğün, 28 Ağustos Pazar akşamı Six Senses Kocataş Mansions otelde gerçekleşecek.

Düğün günü yaklaştıkça davetle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Magazin basınında yer alan haberlere göre, güzel oyuncu Demet Özdemir düğünde Eda Güngör ve Nihan Peker imzalı iki özel tasarım ve bir de Alexander McQueen marka olmak üzere toplam değeri 200 bin TL olan 3 gelinlik giyecek.

İddialara göre Demet Özdemir giydiği gelinliklerden bir tanesini düğün sonrası instagram hesabındaki 15.3 milyon takipçisi arasından, düğünü en yakın olan gelin adayına hediye edecek.

Demet Özdemir'den örnek davranış! Oyuncu gelinliğini bir hayranına hediye edecek!.. 7

Öte yandan, Oğuzhan Koç’un düğün öncesi Demet Özdemir’e hediye edeceği mücevher için yaklaşık iki milyon TL ödediği de magazin basınında yer alan haberler arasında.

Çiftin nikâh şahitliğini ise Oğuzhan Koç’un yakın dostları İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler’in de aralarında bulunduğu arkadaşları yapacak.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğünleri için hazırladıkları düğün davetiyesi de geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Davetiyede ikilinin birbirlerine sarıldıkları romantik fotoğraflarını ölümsüzleştirdikleri görülüyor. Düğün davetiyesinin oldukça sade oluşu dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz ay aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan ve nişan törenleri de magazin basınında günlerce konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti 28 Ağustos’ta dünya evine girmeye hazırlanıyorlar. Nikahın kıyılmasının ardından davetlilere yemek ikram edilecek. Ünlü isimlerin de katılacağı düğünde eğlence geç saatlere kadar sürecek.