Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi, rakibi Yalı Çapkını’na 17 Mart Cuma reytinglerde bir tokat daha attı!

Kızılcık Şerbeti dizisi, rakibi Yalı Çapkını’na 17 Mart Cuma reytinglerde bir tokat daha attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi ile Kızılcık Şerbeti arasında Cuma akşamları reytinglerde büyük bir savaş yaşanıyor. Show TV’nin bu sezona damga vuran dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti, ağır ağır yükselerek geçen hafta 18. bölümde ilk kez AB grubunda rakibi Yalı Çapkını’nı geride bırakmıştı.

Oysa ki, Yalı Çapkını dizisi sezon başından bu yana Cuma akşamlarının bir numarası olarak çok güçlü bir performans ortaya koydu. 15’li reytinglere kadar çıkan Yalı Çapkını dizisinin hikayesinin sıkışması ve yan karakterlerin öne çıkması noktasında senaristlerin biraz çekingen davranması işlerin değişmesine neden oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisi 18. bölümde AB grubunda geçen hafta birinci olduğunda kimse bu duruma inanamamıştı. Çünkü Yalı Çapkını, sezon başından bu yana müthiş bir çıkış sergilemişti.

17 Mart Cuma günü reytinglerinde ise Kızılcık Şerbeti dizisinin yükselişini sürdürdü ve AB ile ABC1 gruplarında çift haneli reytingleri elde etmeyi başardığı görüldü. Tabii ki bu iki kategoride de Yalı Çapkını dizisinin geriye düşmesi ile birlikte Kızılcık Şerbeti de birincilikleri elde etti.

Tüm kişiler kategorisinde ise hala çift haneli oranlar elde edebilen Yalı Çapkını bir numara konumunda. Kızılcık Şerbeti ise tüm kişiler kategorisinde rakibinin bir hayli gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti, geçen hafta AB grubunda rakibine güçlü bir tokat attı. Şimdi de aynı durum ABC1 kategorisinde de yaşandı. Artık Cuma rekabetinde Kızılcık Şerbeti dizisinin yükselişini, Yalı Çapkını’nın adım adım gerilemesine şahitlik edeceğiz gibi gözüküyor.