Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti’ndeki Alev karakteri Müjde Uzman’a çok özel duygular yaşattı!

Kızılcık Şerbeti’ndeki Alev karakteri Müjde Uzman’a çok özel duygular yaşattı!

tarafından ker_def

Alev karakteri ile birlikte Müjde Uzman yeniden televizyon ekranına dönüş yapmıştı. İlk sezonunda başarılı sonuçlar ile güzel bir çıkış yapan Kızılcık Şerbeti dizisi, ikinci sezonu da tamamladı. İkinci sezonda çok daha büyük başarılar geldi ve Müjde Uzman’ın bu başarılarda büyük bir payı bulunuyor.

Ancak Alev karakteri artık dizinin hikayesinde olmayacak. İkinci sezon arası veren ekipten ayrılan Serkan Tınmaz, Selin Türkmen ve Yiğit Kirazcı’dan sonra Müjde Uzman’ın da rolünün bittiği anlaşıldı.

Sosyal medyada Alev karakterinin Abdullah ile olan duygusal yakınlaşması çok tartışma yarattı. Hikayenin itici güçlerinden birisi de Alev olmuştu.

Müjde Uzman da yeteneklerini konuşturdu ve başarılı bir karakter ortaya koydu. Ancak Kızılcık Şerbeti dizisinin üçüncü sezonunda oyuncu olmayacak.

Sosyal medyadan duygusal bir mesaj paylaşan Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisinin kendisi için özel bir proje olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Alev… Ben onu çok sevdim. Kalplere empati, yüzlere gülücük olsun istedim hep, umarım başarmışımdır. Ve herkese, her şeye çok teşekkürler; olması gereken her şey, olması gerektiği gibi oldu.. Benim için çok özeldi, yolculuk çok güzeldi. Tekrar görüşmek üzere, huzurlu, mutlu; olması gerektiği gibi günlerde…”