Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa’nın kararı dengeleri değiştirecek!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa’nın kararı dengeleri değiştirecek!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, ilgi gören dizisi Kızılcık Şerbeti’nin ikinci bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. İki ailenin birlikte yemek yediği sahnede Doğa’nın okulunu dondurmaya karar verdiğini açıklaması Kıvılcım’ı şoke ediyor.

Kıvılcım kızının bu kararına sert tepki gösterirken okula ara vermek yerine düğünü iptal etmesini söylüyor. Anne kız arasında geçen konuşmaya Abdullah Bey’in de dahil olmasıyla gerilim giderek yükseliyor. Doğa’nın bu kararının dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden büyük bir merak konusu!

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dizinin ilk bölümünde; inandığı doğrulara sıkı sıkıya bağlı, prensip sahibi bir kadın olan Kıvılcım, üniversite öğrencisi olan büyük kızı Doğa’nın hamile olduğunu öğrenmesiyle yıkıldı. Kızının ileride başarılı ve mutlu bir hayat sürmesini isterken, Doğa’nın erken yaşta hamile kalması ve ardından evden kaçarak yıldırım nikahıyla Fatih’le evlenmesi Kıvılcım’ı hayal kırıklığına uğrattı.

Çaresiz kalan ve Doğa’yı kaybetmek istemeyen Kıvılcım, Fatih ve ailesini evine davet etti. Bölümde; farklı kültürlere ait iki ailenin ilk kez bir araya geldiği sahnede tansiyon yükseldi. Fatih’in ailesi ile tanışmasıyla büyük bir şok yaşayan Kıvılcım aynı zamanda öğrencisi Metehan’ın babası Ömer’in, Fatih’in amcası olduğunu öğrendi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa'nın kararı dengeleri değiştirecek! 7

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar.”

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!